[CP] Infouppdatering 16/11

Day 4,379, 11:56 Published in Sweden Sweden by zzzingo

God kväll Sverigekamrater,

Här kommer en liten uppdatering inför anniversary-eventet 🙂

- eRep fyller 12 år


Detta betyder som vanligt event. Troligtvis med start på tisdag, men det kan möjligen dröja upp till en vecka till, och brukar pågå i 1-2 veckor.

Se till att logga in varje dag, man brukar få en gratisbelöning per dag man loggar in.

Lite som referens kan ni se denna artikel om hur det såg ut förra året: https://www.erepublik.com/en/article/11th-anniversary-rewards-air-tank-skins-2684252

Notera att man troligtvis kommer få en massa extra energi man kan använda. Ni kommer alltså att behöver mycket mer mat än vanligt. Se därför till att köpa på er ett stort lager NU, priserna kommer definitivt inte att sjunka under anniversary!

- Black Friday 29 November


Det här får ni inte heller missa, se till att ha en hel del guld på redo på kontot förresten. Kom ihåg att ni max kan växla till er 10 guld om dagen, så har ni massa SEK ni vill växla måste ni göra det i förväg.

Ni kan vänta er bland annat:
- Paket med bomber, stingers, bars etc till bra priser.
- Rea på företagsuppgraderingar (brukar vara 33 % )
- Rea på de flesta "advanced buildings" (brukar vara kraftigt nedsatta i pris). Energi-byggnaderna där är jätteviktiga och de flesta bör redan ha dem.


Halloween-belöningarna

Notera att boosters och pumpor man fick då måste användas senast dag 4387, dvs
söndag nästa vecka om jag räknar rätt.


Krig!?


Det blir sannolikt krig för oss i samband med dessa hektiska veckor. Så bara att göra oss redo.


Träningskrieg med Tyskland


Vi startar igång ett femte pingpong-TW nu. Vi vinner Skåne och de vinner när vi anfaller dem. En ny strid startar varje dag.

Notera att Skåne även används för TW med Rumänien. Detta betyder att vi måste vara extra noga med att försvara Skåne mot rumänerna. Förhoppningsvis ska det gå bra, farma på!


Airutdelning november

Airutdelningen pågår till och med imorgon (söndag). Ställning postade jag precis i landets feed. Därefter väntas anniversary dra igång inom ett par dagar, så alla kommer göra typ 5x normal skada. 🙂


Kongressvalet

Ni kan ni ställa upp i månadens kongressval, se till att göra det! 🙂


- zzzingo 2019-11-16