[HK] Elmúlt napokról...

Day 4,376, 06:44 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Tisztelt Mindenki!

Tisztelt Mindenki!

Több sikeres csatán is túl vagyunk már, de sajnos nem sajnos nem pihenhetünk, menni kell tovább. Menjünk szépen sorjában.

Perui támadás

Először is, a hétfői napon viszonylagos könnyedséggel vertük vissza a perui támadást, bár számukra nem igazán volt tétje, ugyanis zárták őket tőlünk, így nem volt időnk visszatámadni.

https://prnt.sc/pw9c8j

Iráni légicsapás

A tegnap, szövetségi kérésre, megszavazott iráni AS során viszont már nem volt olyan könnyű dolgunk. Irán tudta, ha landolunk akkor eléggé megnehezítjük a manővereiket és kis szerencsével üldözhetjük őket régióról régióra.

Hála több ember odaadó tankolásának (munkaidőben!) sikerrel landoltunk, annak ellenére, hogy az irániak meglepően nagy elánnal vetették bele magukat a harcokba.

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a lehetőségeihez mérten sokat ütött, de még azoknak is akik csak a kajást tette bele.

Extra köszönet illeti azokat, akik a csata bármelyik szakaszában a CO tudta nélkül, önzetlenül ütöttek eMagyarország oldalán.

https://prnt.sc/pw9h73
https://prnt.sc/pw9hjv
https://prnt.sc/pw9hwk
https://prnt.sc/pw9i8j
https://prnt.sc/pw9imp
https://prnt.sc/pw9iyg
https://prnt.sc/pw9j9x

BALKÁN TÉRKÉP https://prnt.sc/pway9q

Olasz helyzet

Az olasz NE is sikeresen átment, nemsokára támadunk is, de hogy hol mikor egyelőre nem hozható nyilvánosságra.

Asteria hadüzenetek

A tegnapi nap és az éjszaka folyamán kaptunk egy román NE-t, szerb DoW-t és perui NE-t, amikkel természetesen a kormány és a szövetség foglalkozni fog. Az eredeti régiók védelme elengedhetetlen, ezért készülünk a zárásra ismét.

Ha sikerrel zárulnak az elkövetkezendő napok, hetek hadügyi mozzanatai szövetségi szinten kisöpörjük az Asteria erőket a Balkánról.

Szövetségi elismerés

A szövetség a múltkori román támadás kapcsán és a tegnapi iráni csata miatt is elismerését fejezte ki Magyarország felé. Az elismerő üzenetek és az Asteria NE illetve DoW válaszai arra engednek következtetni, hogy mind szövetségesként mind ellenségként nőttünk a többi ország szemében.


Tisztelettel,
NBaki
Külügyi tanácsadó