НЕДЕЉНИ ИЗАЗОВ

Day 4,376, 05:30 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


Недељни изазов је такмичење које се ресетује сваког уторка. На овом такмичењу сакупљате престиж поене и током недеље скупљате различите награде.
Скалу недељног изазова можете видети на почетној страници. Скала показује:
• Која је следећи награда (горе лево)
• Тренутни број личних престиж бодова (доле лево)
• Тајмер када ће се изазов ресетовати (горе десно)
• У наградној-скали који су следећих неколико награда (доњи центар/десно)

Напомене:
• Ако мишем пређете преко иконице награде видећете објашњење каква је награда у питању.
• Недељни изазов ће завршити сваког понедељка у 23:59:59 по еРепублик времену и награде морају бити покупљене до тог времена.
• Како се повећава ваша снага тако ће наградна скала да оде даље и самим тим ћете покупити више награда.


Када кликнете на овај прозор (стрелица горе) отвориће се падајући мени:

Чекирајте кућицу (стрелица) и отвориће вам се прозор (слика доле) са свим информацијама после једног удара. Ако желите да избришете ову опцију треба само на дну прозора чекирати кућицу „Don`t show this again.“


ДНЕВНИ ЗАДАЦИ

Ова опција Вам пружа директну везу са Вашим дневним задацима.
Повезује Вас са страницама за рад и тренинг, а након извршења истих задатака, можете примити Вашу дневну награду у виду искуствених поена и снаге.Део са војним кампањама Вам пружа листу тренутно активних борби, као и претходно добијених борби.
Кампања дана је приказана прва. Она је одређена од стране председника. Ова битка ће се приказивати у наранџастом оквиру са црвеним дугмићем на десној страни оквира. Након тога можете видети све остале борбе активне у Вашој држави. На крају листе Вам се приказују борбе Ваших савезника, оне у којима се можете борити из Ваше државе.
Линк више војних кампања Вас води на страницу где можете видети све борбе у којима се можете борити из ваше државе. Задња дешавања Вас воде на страницу са осталим војним дешавањима.
Срдачно,
Ваш МоС
Vladimir Zivojnov