ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ;

Day 4,371, 04:14 Published in Greece Greece by Count Miden

Σε μια χώρα δημοκρατίας και ελευθερης έκφρασης, μπορεί να συμβεί και αυτόκαι αυτόείναι προκλητικό; μπορεί αλλά σίγουρα είναι γραφικές και οι 2 περιπτώσεις.

Γιατί στη μια όμως βαφτίζονται φασίστες και στην άλλη προοδευτικοί; Μάλλον ορισμένοι ψάχνουν παντού φασίστες για να καλύψουν κατω από το χαλάκι του "φασισμού" τις δικές τους ανεπαρκειες, τα πραγματικά προβλήματα για των οποιων τη λύση ποτέ δεν εργάστηκαν.

Πληροφοριακά πολλοί μουσουλμανοι πινουν αλκοολ και τρωνε χοιρινό όπως επίσης και εβραίοι (για το αλκοολ δεν εχουν περιορισμο εκτος αν είναι Σαββατο)

Άλλο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα του άλλου και άλλο περιορισμός της προσωπικής ελευθερίας. Αν κάποιος έχει αυτο-υποβληθεί σε κάποιους διατροφικούς ή αλλους περιορισμους για θρησκευτικούς ή προσωπικούς λόγους δεν πρεπει όλοι οι υπόλοιποι να ακολουθήσουμε από σεβασμό προς την επιλογή του, ο ιδιος πρεπει να σεβεται την επιλογή του και να μην σκανδαλίζεται από το τι κανουν οι γύρω του.

Με αντιθετη λογική πρέπει να κόψουμε και το βοδινό γιατί για τους Ινδούς είναι ιερό ζώο.Ούτε τους μεταναστες θα διώξουμε με τσίκνα ούτε τους πραγματικούς πιστούς θα προκαλέσουμε τρώγοντας μπριζόλες την Μεγάλη Παρασκευή.

Απλά να σημειώσω, επειδή κάπου από κάποιον αδαή διάβασα πως το "δείπνο των Αθέων" είναι "ενάντια στην καταπίεση της εκκλησίας και της επιβολής νηστείας", πως ο Χριστιανισμός είναι Πίστη αγάπης, δεν καταπιέζει ούτε επιβάλλει, αγκαλιάζει και τον ξένο και τον αμαρτωλό δεν τον διώχνει και δεν τον τιμωρεί με μαστιγωμα και λιθοβολισμό.

Οι παρεκκλισεις, ο φανατισμός παντα θα υπαρχουν αλλά δεν ανήκουν στην Χριστιανική πίστη και ιδιαίτερα στην Ορθόδοξή.