[MK] Beköszönő, a visszatérés

Day 4,370, 01:10 Published in Hungary Hungary by eMagyar KormanyKedves Játékostársak!

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki a legutóbbi elnökválasztáson véleményt nyilvánított. Egy nagyon szoros végeredménnyel záruló voksoláson vagyunk túl, amivel immáron 8. elnöki ciklusomnak futhatok neki. Remélem tapasztalatommal és aktivitásommal tudom szolgálni eHazánkat.

Rögtön a kormányzásom kezdetén szeretném leszögezni, hogy én nem egyik vagy másik oldal elnöke, hanem eMagyarország elnöke kívánok lenni. Úgy vélem, hogy csak közösen, együttes erővel juthatunk előre és állíthatjuk vissza országunk régi fényét, és foglalhatjuk el a minket megillető helyet az Erepublik országai között, azon szűkebb értelemben nézve a CODE szövetségen belül is.

Mivel a következő hónapban 2 fontos esemény is várható az adminok jóvoltából, Erepublik szülinapi event és Black Friday, ezért elsődlegesnek tartom, hogy ezekre minél jobban felkészüljünk. Ezeken az eseményeken ugyanis rengeteget lehet fejlődni, és komoly bevételre tehetnek szert a magyar játékosok. Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ilyenkor könnyen elszállhatnak az árak (fegyver és kaja) ezért mindenki próbáljon meg lehetőségeihez mérten tartalékolni, vásárolni készleteket. Ki tudja, hogy mi vár ránk… A kormány fegyver és étel osztásokkal tervezi enyhíteni a játékosokra háruló terheket.

A választás napján több légből kapott információ, rémhírkeltés is történt, amik mellett nem mehetek el szó nélkül:
Török TW nem lesz!
A háztámogatási program folytatódik!
A légi program folytatódik!

Ez utóbbinak a feltételeit újra kell gondolni, legutolsó információim szerint, jelenleg nincsen pontosan megszabva, hogy mik azok a feltételek, ami alapján részt lehet venni a programban. Ennek feltételeit írásban rögzíteni kell. Mindenesetre az már most biztos, hogy a jelenlegi anyagi kondíciók mellett fog tovább folytatódni, tehát az erre szánt keret nem fog csökkeni. Azt hiszem, hogy ezzel ezt a témát rövidre is zárhatjuk.

A kormány terve, hogy szorosabbra fűzi az együttműködést a CODE szövetséggel. Kapcsolatunkat a szövetséggel és annak tagjaival egy mellérendeltségi viszony és nem alá rendeltségi jellemezze, vagyis nem a „which region?” politikát kívánjuk folytatni. Aktívan kívánunk részt venni a szövetség hadmozdulataiban és azok előkészítésében.

Kongresszusi körlevelet este indítjuk útjára.
A kongresszusban számítok a képviselők építő jellegű hozzászólásaira, mint mondtam a cikkem elején, eMagyarország, vagyis az egész közösség elnöke kívánok lenni, és nem 1-1 politikai platformé.

Végezetül pedig, a kormánynévsor:
Elnök: rRonin
Alelnök: Shawnkaa
Hadügyminiszter: Drago14
Külügyminiszter: wwenigma, segítője NBaki
Gazdaságiminiszter: MasterKard
Éjszakai bagoly: Envagyok
Kommunikációs miniszter: Xer01
Segítők, programfelelősök, tanácsadók: Heroine17 (támaszom), Szaszi (légiprogram), goobee(házprogram), Nario78 (mindenes) és várok néhányak visszajelzésére.
Szívesen vesszük jelentkezését annak, aki kedvet érez és van RL ideje rá.

Olvassátok az országfalat és a közlönyöket!
Üssetek a priok szerint!

Üdvözlettel:
Ronin