[KK] Leköszönő

Day 4,369, 10:20 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt magyar játékosok!

Eltelt egy hónap, és ideje leköszönjek. Nem fogom nagyon szaporítani a szót,a felesleges szócséplésnek nem vagyok a híve.

Tervek

Bár voltak terveim, ezeket nem nagyon tudtam megvalósítani. Szerettem volna külföldi cikkeket fordítani, és a KK keretén belül prezentálni azokat, de ez elmaradt. Sem elég jelentkező nem volt, de engem is túlságosan lefoglaltak a történések ahhoz, hogy ezzel tudjak foglalkozni, így félre kellett tennem ezeket az álmokat. Remélem, hogy valaki majd megvalósítja, és ennek hatására talán kicsit felpezsdül a magyar sajtó.

A történések

A hónap főleg a hadügyről szólt, harcoltunk Spanyolországban, harcoltunk a tengereken és óceánokon, harcoltunk egyre növekvő bizalommal és növekvő erővel a levegőben,megvédtük az országunkat, bármibe került is, harcoltunk a partokon, harcoltunk a leszállópályákon, harcoltunk a mezőkön és az utcákon, harcoltunk a hegyekben, és sosem adtuk meg magunkat… Komolyra fordítva a szót, igyekeztem napra készen tartani Dunedant, aki a saját leköszönőjében már említette, hogy nem vett részt a telegrammon zajló beszélgetésekben, és bár külügyi miniszter voltam, igyekeztem tartani a kapcsolatot a tankjainkkal is, hogy a kormány és a haderő együtt tudjon működni, próbáltam minimálisra redukálni a két oldal közötti ellentétek okozta összhang-zavart, és igazából ez emésztette fel a legtöbb energiámat. A való életben sajnos nincs PP, hogy gyorsabban töltsem vissza.

Köszönet

Köszönöm a választóknak a bizalmat a kormány irányába, köszönöm a kormánynak, hogy bízott bennem és betölthettem a szerepet, és köszönöm a lakosságnak, a tankoknak, a cégeseknek, egyszerűen mindenkinek a kitartást, azt, hogy még mindig játszotok, és azt is, hogy együtt koordinálva védhettük meg az országot a románoktól, miközben kissé elmosódtak az ellentétek.

Tisztelettel,
Nario 78
Külügyi Miniszter