Candidatura Presedintia Romaniei!

Day 4,367, 06:23 Published in Romania Romania by costin1989

Salutare stimati jucatori vechi si noi,

Am decis sa candidez pentru presedintia Romaniei.

In primul rand vreau sa ii felicit pe cei care, efectiv, au tinut Romania pe linia de plutire de ceva vreme. Jocul a devenit consumator de timp si iti ofera tot mai putine instrumente pentru a conduce o tara, multi jucatori s-au plictisit si nu mai sunt interesati de tot felul de canale de comunicare si coordonare. Plato a transformat jocul intr-unul mult mai individual.

Si totusi, trebuie sa luptam pentru a ne mentine in top, pentru a fi printre cei mai buni. De aceea imi propun ca in mandatul acesta sa urmaresc cateva lucruri:

1. Publicarea ordinelor pe canalele oferite de joc (in principal feed, dar si circulare si ziarul MA)
2. Organizarea de lupte epice martea, la DC. De preferat contra unor adversari dar daca nu este posibil macar cu un aliat.

Referitor la organizarea razboaielor in regiunile core ale Romaniei precum si la indisponibilitatea de a lucra in anumite momente trebuie sa stim si sa fim constienti de faptul urmator: Romania cu greu mai poate ajunge la bonusuri de 100%. Cu bonus de 13% nu are rost sa lucrezi din punctul meu devedere sau poti munci maxim pentru a te autointretine, insa in niciun caz nu poti fi profitabil pe piata. Asadar consider mult mai important sa avem regiuni, sa avem razboaie, sa existam pe harta decat sa fim sub ocupatie si sa muncim si sa platim taxe pentru straini.

Echipa care ma va ajuta va fi formata din urmatorii colegi si totodata adresez o invitatie oricarui jucator care doreste sa ne ajute, sa ma contacteze. Ne vom organiza de asa natura incat fiecare sa munceasca cate putin si impreuna sa avem rezultate bune.
Asadar, pana acum am primit sustinere de la ionutzd, italianul, TeamCM, NEMURICIUL, Bebitica si Milanezu. Va astept si pe restul!

Asadar, va rog sa imi acordati votul dumneavoastra si sa ma sustineti in luna care urmeaza.

O zi buna tuturor si multa distractie!
Costin1989