[KK] BrexiTW

Day 4,362, 10:57 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt magyar játékosok!

Sok minden történt az utóbbi időben, de mivel ezekről az eseményekről MK cikkek születtek, ezért nem éreztem szükségesnek, hogy kiadjak egy KK-t, egészen mostanáig.

Az angol TW.
Sokan talán nem tudjátok, hogy miért is fut a TW Angliában, és miért üttetjük ennyire, meg hogy egyáltalán minek ez. Azonban ez nem az emagyar kormány döntése, vagy a tankok döntése, ez a CODE közös döntése volt. A lényeg, hogy az angolok nem tartották magukat egy megállapodáshoz, és ezért döntött úgy a szövetség, hogy akkor erőltetett TW keretében teszi helyre a dolgokat.

Ki az az angol aki olyan sokat tankol
Az angol tw-ben többeknek feltűnhetett már egy név, aki elég komoly sebzéseket tol be, ráadásul mindig a (számunkra) rossz oldalon. Érthető, hogyha egy nemzetre ráerőltetnek egy tw-t, akkor lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, és tesznek ellene. Sokáig mi is azt hittük, hogy csak erről van szó, és csak simán üt, ahogy nálunk is sokan ütnének, ha az eredeti területeink egyikén nyitnánk tw-t valamilyen külső nyomásra.

Az angolok álláspontja
Úgy tűnik, hogy nem erről van szó, mert az angolok kiadtak egy cikket, amiben elég egyértelműen foglalnak állást. A cikk rövid, velős, és az angol Hadügyminisztertől származik. A lényege, hogy Asteria pártiak lettek, és mostantól nem csak magukért harcolnak, de mindent megtesznek, hogy a CODE-ot, és ezáltal minket is bosszantsanak, várhatóan továbbra is el akarják rontani a TW-ket, és hasonló megmozdulásokra lehet tőlük számítani.

A részletes tájékoztatás továbbra is várható, bár már csak pár nap van hátra a ciklusból, én pedig mint mindig, most is csak annyit kérek, hogy tegyük félre sérelmeinket, korábbi ellentéteinket, és játsszunk együtt, békében, és kulturált keretek között.

Tisztelettel,
Nario 78
Külügyi Miniszter