Сенчестото предизвикателство – Shadow Challenge

Day 4,361, 00:41 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center

Здравейте, приятели!

В България имаме един много хубав кодош, който гласи „Тутманиците искат тиквеници“. Обратното също е важно. Та Плато явно е решил да се изкодоши с всички тутманици в играта, като им осигури Тикви.Въпросните тикви се печелят в новият ни седмичен евент (или събитие), който е по повод келтският празник Halloween. Това става по два начина. Първият е изпълнявайки си седмичната мисия, а вторият – биейки се.

Относно вторият начин си има специално правило. Тикви взимат само класиралите се на първите 6 места в дадена битка (не рунд) и от дадена страна. По колко, засега не е ясно.

Тиквите ще развалят в ден 4387.

Има и специална награда от седмичната мисия – сенчест бустер. Той удвоява щетата Ви както в земните, така и въздушните битки, но не и ранг точките Ви, нито щетата, която Ви се зачислява за медала „Истински патриот“. Бустерите, подобно на тиквите могат да се използват до ден 4387 включително. При активиране се използват през целия рунд.И така, драги приятели, събирайте тикви и изпечете дин хубав тиквеник, или поне тиква на фурна, поръсена със захар.Ваш, Дон Боболино

Повече информация за това как да започнете играта можете да видите тук.[/b]

Допълнение - ако ендорснете тази статия МнМ може да използва парите за подпомагане на младите играчи!