[МзО] Наредби за ден 4,356

Day 4,356, 04:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za Odbrana


Добро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да е во топ 5 статии, по што ќе биде објавена нова статија.


ПРИОРИТЕТНА БИТКА

Во овој дел ќе биде поставена кампања која е вистинска војна и приоритетна во моментот!


Пукаме против Турците во North East Estates! 🇹🇷 Трошете висок ФФ.
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/220607

ТРЕНИНГ ВОЈНИ

Во овој дел следете која кампања е тренинг војна и каков исход треба да има!


Летонија 🇱🇻
Во моментов немаме битка против Летонија!


Србија 🇷🇸
Во моментов немаме битка против Србија!


Бугарија 🇧🇬
Во моментов немаме битка против Бугарија!


Литванија 🇱🇹
Во Самогитиа губиме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/220513

Посетете го Телеграм каналот на еМакедонија за дружба, совет, помош и слично!
https://t.me/joinchat/GU6-bxc8_PaHpsHuEoTqIw

Дискорд канал на еМакедонија:
https://discord.gg/xp3aTKC


Со почит,
еМинистер за Одбрана
DEUS ORKA