[wwe] eRep update: Harci bevetés

Day 4,354, 06:07 Published in Hungary Hungary by wwenigma

Tisztelt Játékosok!


A mai napon bejelentésre és élesítésre került a "Harci bevetés" azaz "Deployment" modul ami működésében megegyezik az eRepublik androidos applikációban már szereplővel. A hivatalos bejelentés itt található angolul.

Harci bevetés

A "Harci bevetés" lehetővé teszi a polgároknak, hogy a felhasználandó energia megadásával és a fegyver kiválasztásával az adott csatába tudjanak ütni gyakorlatilag 3 klikkeléssel. Ez nagy segítséget jelent azoknak szeretnének nagy mennyiségű sebzést bevinni minél egyszerűbben.A "Harci bevetés" előkészítésénél először kiválasztod a fegyvertípust (1) és az elütendő energiát (például a csúszka használatával (2) vagy pedig bepötyögöd). Utóbbira gyors-gomb is van hogy csak a kajás kört (food) vagy az összes elérhetőt ( max ) szeretnéd-e.
A nagy piros gomb megnyomásával (3) elkezdődik a sebzés bevitele ami folyamatosan történik és nem szakad meg ha a Játékos elhagyja a csata oldalát vagy akár bezárja a böngészőt. A "Harci bevetés" megszakítható, ilyenkor az időarányosan nem felhasznált fegyver és energia jóváírásra kerül. Egyszerre csak egy csatában lehet használni és amíg tart a "Harci bevetés" tudsz boostereket aktiválni de utazni, enni, harcolni vagy bombát használni nem.

A "Harci bevetés" időtartama függ az elütendő energia mennyiségétől. Amennyiben közben szintlépés történik, az ezzel járó energia szintén elütésre kerül viszont amennyiben a mobilos verziónak megfelel ez akkor ebben az esetben az extra energia mennyisége levonásra kerül az elfogyasztandó csoki mennyiségéből. Miután megtörtént a "Harci bevetés", egy jelentést kapsz kézhez, a fel nem használt erőforrások pedig visszakerülnek a raktárba.

A hagyományos és az új harci modul között az alábbi gombbal tudsz váltani:


Captcha és sebzés az új accountoknak

A "Harci bevetés" mellett további fejlesztéseket eszközöltek az adminok hogy harcoljanak a fake accountok által bevitt sebzés ellen, igy ennek részeként az újonnan regisztrált Játékosok sebzése csak a katonai rangjukat befolyásolja, a falba beszámított mennyisége folyamatosan növekszik az idővel amig eléri az 1:1 arányt, így több lehetőségük adódik hogy ezen fake accountok kitiltásra kerüljenek.


Üdvözlettel:

wwenigma