Помош

Day 4,353, 14:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Cyprus by The Bunny Killer

Добар ден еМакедонци.Да не должам многу потребна ми е баша помош за да извршам мисија која ми бара коментари затоа ке ве замолам да коментирате и да ми помогнете фала многу.