Képviselőségem témája

Day 4,350, 10:32 Published in Hungary Hungary by Matyas Berger

Sziasztok, Kedves Honfitársaim!

Aki még nem tudja, annak elmondom, hogy a Magyar Hazafiak Pártja változáson ment keresztül, ami igencsak jó hatással volt rá. A kongresszusi kampány miatt írok. Mindenki, aki figyeli a munkámat, tudja, hogy még kezdő játékos vagyok sokakhoz képest. De az ebből eredő hátrányaimat igyekszem pótolni. Bemutatkoznék az újaknak, akik képlékenyek, hogy hogyan szavazzanak.

Programom:

1. Átláthatóság:
- Mindenki legyen nyomon követhető játékos, aki kongresszusi tag. Vállalja, hogy mit érez, hogy mit képvisel, hogy mit szeretne adni az országnak. Támogatom az objektív elméleteken alapuló kultúrált vitatkozást bárkivel oldaltól, és párttól függetlenül! Én magam is átlátható vagyok. A cikkeim nyíltak, az énem könnyen megismerhető. Az álláspontomat sokszor kifejtettem.

2. Tisztesség:
- A pont a jelentésében is nagyon összecseng az előzővel, de mégis van mivel kiegészíteni. Én tisztességesen képviselem az ország terjeszteni akarását, az ország gazdasági mutatóinak javítását, az ország stabilitásának, békéjének, és területének stabil létét.Nem álca ez. A valódi játékos énem. Nem fekszek senki alá, mert pénzt ad. Más miatt sem fekszem senki alá. A saját akaratomat és álláspontomat vagyok hivatott képviselni. (A régiek kedvéért, tudom, hogy a pártom álláspontját kell képviselnem, de az ugyanaz, mint az én álláspontom, ezért merem egy lapon említeni.)

3. Garantált pénzügy:
- Van olyan szerencsénk, hogy most a dolgozók elég jó bérekért dolgoznak, de mindenki tudja, hogy lehet ez jobb is, mert sajnos a mai világban a pénzből sosem elég. Az árak emelkednek (étel, fegyver, ház, stb.), ami nem jó. A munkás adót (ami egy későbbi pontom lesz, fogok arról is beszélni bőven.) minél inkább lent kell tartani, hogy az emberek minél több pénzt kapjanak a munkájukért. Az ÁFÁT is minél lejjebb kell venni (ez is egy későbbi pontom lesz), és minél lentebb kell tartani. Az állam sem mehet csődbe, éppen ezért kell mindig tartalékolnunk. Ezt is támogatom a munkámmal. Én mindig tartalékolok, hogy azt vészhelyzetben fel lehessen használni. A pénzszórás ellen foglalok állást.

4. Munkás adó:
- Most kedvező a munkás adó, ami a Kongresszus munkájának köszönhető. Én azt támogatom a programommal, hogy maradjon is minél lentebb, és mindig az emelése ellen fogok szavazni. Aki dolgozik, keressen sokat! Minél többet, amit megérdemel. A minimálbér legyen 1500 HUF!

5. ÁFA:
- Most kedvező, de az a célunk, hogy így is maradjon. Senki sem szeret ÁFÁT fizetni, de valamennyit kell. Kétértelmű a kongresszusban az ÁFA, mert az Államnak megy, tehát nekünk is van hasznunk belőle. De a másik oldalról nézve kimegy a kezünkből a pénz, amit nem szeretünk. Ezért vitatkozzunk róla értelmesen. A programom az, hogy minél lejjebb tartom a szavazatommal, és minden emelés ellen vagyok.

Végül:
Szeretném az ország, a pártom, és a saját érdekeimet is képviselni a Kongresszusban, ezért is kérem, hogy minél többen támogassák szavazatukkal a Magyar Hazafiak Pártját, mert mi tényleg hazafiak vagyunk egyes áljátékosokkal szemben. A párt jobboldaliként határozza meg magát, amivel én szimpatizálok, ezért is vagyok a párt tagja.

Szebb jövőt!
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Isten áldja Magyarországot!
Köszönöm a figyelmeteket,
Matyas Berger, MHP párttag.