[KK] Ön tudta? Támadnak a románok!

Day 4,349, 10:14 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt eMagyar játékosok!Rögtön a HK megjelenése után érkezik is egy KK, hogy kicsit a nem háborús részét is bemutassam.

Ahogy azt mindenki tudja, háborút kezdeményeztek velünk a románok, alighanem a Szerb blokkolás eredményeképp.
Miután landoltunk a spanyoloknál, szövetségi kérésre folyamatos DoW és NE beadásokkal blokkoltuk a szerbeket, egészen addig, amíg a horvátok megérkeztek. Nem gondoltunk ilyen következményre, arra számítottunk, hogy ha harc lesz, akkor azt a spanyoloknál fogjuk vívni, és nem a szülőföldünkön. A helyzetet kezelendő, a CODE segítségét kértük, és ez egy horvát előrevonulás formájában meg is érkezett, erről bővebben a hadügyi közlönyben olvashattok.

Bár a belviszály megoszt minket, azért a bajban képesek vagyunk az összefogásra is.
Bár nehéz félretenni a személyes ellentéteket, mégis szükség van most erre, nem állhatunk ki a románok ellen a teljes harci potenciálunk nélkül, és ehhez bizony szükség van a tankjainkra, akikkel nem a legjobb a viszonyunk. Mégis, képesek voltunk együtt dolgozni, és sok segítséget is kaptam tőlük, hogy normálisan végezhessem a munkám ezekben a vészterhes időkben.

A jövő
Felvettük a kapcsolatot a CODE-dal, és a szövetség segítségét kértük, hogy képesek legyünk egyenlő felekként harcolni a románokkal. Elismertük, hogy a belső megosztottságnak hála nem vagyunk jelenleg egyenlő felek ellenfelünkkel, és hogy szükségünk van segítségre, hogyha vissza akarjuk verni a támadást, sőt, együtt még területeket is hódíthatunk. Merem remélni, hogy egy közös hadjárat megerősítené az országot, és nem tovább osztaná, ahogy tette azt a román háború első pár napja.

Végül egy kis apróság
A román támadás előtt vette fel velünk a kapcsolatot indonéz tw partnerünk, hogy újabb tw partnereket keresnek, és a Makik erre tökéletesen megfelelnének nekik. Viszont tudják, hogy milyen ellentétek vannak köztünk, ebben nem is szeretnének részt venni, ezért először tisztázni szerették volna velünk, hogy mennyire zavarna minket a dolog. Rövid utána érdeklődés után tisztává vált mindenki számára, hogy indonéz barátaink ennél nagyobb hibát nehezen követhetnének el. A szövetség finoman jelezte, hogy ha további területet adnak a makiknak, akkor abba bizony bele fognak szólni, és ezt továbbítottuk is, sőt, még egy tw partnert is kerítettünk nekik gyorsan, amivel pótolhatják a makik hiányát, aminek nagyon örültek.

A részletes tájékoztatás továbbra is várható, én pedig annyit kérek, hogy tegyük félre sérelmeinket, korábbi ellentéteinket, és harcoljunk együtt, ne magunkért, hanem az országunkért.

Tisztelettel,
Nario 78
Külügyi Miniszter