Romanian attack !!!!!!!!!4444

Day 4,348, 01:26 Published in Hungary Hungary by HUpakolas

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!Mint azt bizonyára tudomásukra jutott, Románia NE-t adott be szeretett hazánkra!

Ez bizony nagyon komoly dolog, mely mellett nem szabad lankadó figyelmünknek elsiklania.Mindenki lehetőségeihez mérten kezdjen el tartalékokat felhalmozni.
Kaja, fegyver, jódtabletta, stb.

Ha nyílt helyen vagyunk és észrevesszük a robbanást és a gombafelhőt azonnal dobjuk el magunkat a földre! A robbanástól ellenkező irányban. Feküdjünk hasra, széttett lábakal, a kezünket rakjuk a fejünkre.
Robbanás útán, várjunk kb 5 percet. Utána meneküljünk minél messzebb a robbanástól, figyeljünk ara hogy szél fújása felé kell menni. Így egy kicsit több időnk lesz mire elkezd esni ránk a radioaktív por. Nincs sok időnk menekülni mert a robbanás után a por 10-15 perc után elkezd esni a földre. Ha mégis elkezd esni rank a por, takarjuk be a fedetlen testrészeiket (kéz, fej) valami takaróval, nejlon zacskóval hogy a radioaktív por ne essen a testünkre. Igyekezünk minel elobb védett, zárt helyre menni. A házba való belépés előtt a szabadban viselt felső ruházatot vegyük le és hagyuk házon kívül, fedetlen testrészeiket folyóvízzel mossuk le!

Öltözzünk melegen!


Kérem Önt, hogy méltóztassék minden esetben a Hadügyi Közlönyben leírtak szerint eljárni!


Köszönettel: HUpakolas