POMOĆ U IGRI

Day 4,347, 01:16 Published in Serbia Serbia by Serbo.boy

Želio bih ovim da pomognem svim igracima koji su slabiji ili u ranku, snazi ili ekonomskoj situaciji.

PAŽNJA: Molio bih sve igrače koji aktivnije igraju da u komentaru ukoliko ja napravim grešku da napiši pravilno, pošto sam ja dvoklikaš pa dosta informacija može da bude i nepravilno!

1. Pretpostavljam da za novije igrace, cijena za posao je ista kao i za mene koja trenutno iznosi oko 1200 RSD.

Ono što bih savjetovao svakog novog igrača, je da skupi novac i kupi kuću koja traje 7 dana.

Trenutna cijena Q1 kuće iznosi 5820 RSD koja traje 7 dana.
Uzmemo li da je plata 1200x7= 8400RSD, što znaci da u periodu od 7 dana vi imate profit 2600= 5golda.


Naravno, kada kupite kuću morate otici na Storage, kliknuti na kući i aktivirati je. Najbolja opcija za aktiviranje je oko 9-10 ujutro po lokalnom vremenu jer tada možete odmah 2 puta da radite u firmi.

NAPOMENA: UKOLIKO ZABORAVITE I DA ODRADITE DODATNI PUT TI PREKOVREMENI SATI ĆE VAM OSTATI I MOĆIĆE TE KASNIJE DA ODRADITE TAKO DA SE NE BRINETE PREVIŠE.


2. Za novije igrače ovo je malo teže, zbog manje količine novca i golda kojih imate, ali postavite priorite da podižete svoje trening centre na što veći nivo, pogotovo BESPLATNE i koji plaćate 0,19 GOLDA.

Za novije igraće je dosta teško da odradite ovo ali naravno treba strpljenja oko svega 😃


3. Pridružite se određenoj vojnoj jedinici, nisam 100% siguran ali mislim da i dalje imaju jedinice za nove igrače, kao i one sa slabijom snagom i rankom.

Iskreno malo znam oko toga u vojnim jedinica ali opet vam savjetujem da im se pridružite jer vi ništa time necete izgubiti, a možete mnogo toga da dobijete.


4. Pod ovom tačkom bih vam savjetovao i da se pridružite partijama, iako ne želite biti politički aktivni, svaka partija zna da pravi podjele između svojih članova i zašto da propustite nešto što vam daju besplatno, jer i ako su izbori vi možete glasati i kada ste u partiji i bez partije.


5. Redovno čitajte novine, zna se desiti da određeni igrači u igrici naprave podjele, u vidu hrane za obnovu energije ili nekada i oružija.

6. DODAVAJTE ŠTO VIŠE IGRAČA ZA PRIJATELJE!!! ZBOG TOGA UKOLIKO VAM NEŠTO NIJE JASNO VI MOŽETE DA PIŠETE PO ZIDU I MOŽE SE NEKO NAĆI KO ĆE VAM POMOĆI ILI OKO PITANJA ILI NEČEGA DRUGOG!!! JAKO BITNO JE DA IMATE ŠTO VIŠE AKTIVNIH IGRAČA ZA PRIJATELJE SAMO VI MOŽETE DA IMATE BENIFICIJE ZA OVO!


7. Za vojno napredovanje, povećavanje svog ranka savjetujem vam da svaki put kada udarate u Borbi koristite opciju GERILA BORBA!!!

Gerila borba se omogućava poslije 2x uspješno ubijenog protivnika. Dobijate mogućnost da se borite 1v1 pritiv druge osobe u realnom vremenu, a pobjedom ili gubitkom vi dobijate određeni broj uradjenog DMG!!

Da vam dam za primjer na osnovu mene ( zao mi je što ne znam stavljati SS)
Ukoliko ja ubijem igrača u Gerila borbi mogu da dobijem MAX 2,600 000 dmg!
Ukoliko imam vise energije od protivnika, pobjeda se računa za mene i imam opciju da dobijem izmedju 1,200 000-2,100 000 dmg!! Svakih 10% od ovog dmg za mene ide u moj rank.

NAPOMENA: GERILA BORBA VAM NE DODAJE EXP, VEĆ SAMO IMATE 100 ENERGIJE KOJA SE GUBI. KORISTITE ORUŽIJE KOJE MOŽETE KUPITI JAKO JEFTINO DA VAM POVEĆAVA MOGUĆNOST POBJEDE! I DOSTA MALO IGRAČA KORISTI OVE OPCIJE PA JE I NEKADA DOSTA TEŠKO NAĆI PRITIVNIKA!


Toliko od mene za danas, stvarno se izvinjavam što nisam mogao ubaciti i koju sliku pošto sam očajan u ovome xD Nadam se da sam bilo kome pomogao oko nečega, a da iskusnije igrače da isprave mene u komentarima ili ako imaju da dodaju na nešto što sam napisa.