[CP] Info 15/10

Day 4,346, 20:21 Published in Sweden Sweden by zzzingo


God morgon Sverigekamrater,

Dags för en liten infouppdatering 🙂


Pakistan-/USA-kriget

Det var nog inte mycket som gick som väntar i detta kriget. USA och Pakistan agerade inte särskilt rationellt så det var svårt att veta vad som skulle hända. Tydligen var USA nöjda med att enbart landa och sedan åka hem så med facit i hand tog vi det hela lite väl på allvar, men det är kanske bättre det än det motsatta. På ett dygn lyckade vi göra det väldigt svårt för länderna som invaderade oss (ja, Pakistan brände sina pengar för de hade ingen region att anfall ens) genom att flytta om bland våra träningskrig, bra jobbat där alla.

Lite tråkigt såklart att vi inte fick någon riktig strid, men det kommer iaf senast i november för oss, så bara att spara på barsen och inte hetsa med varandra 😉


Träningskrig

Som ni säkert märkt har det varit lite krångligt att starta upp alla träningskrigen igen. Tar lite tid att få nya NE-omröstningar redo och så behövde vi hjälpa Lettland att bli wipade på samma sätt som vi blev av dem.

Hoppas detta inte ställer till det allt för mycket för er. Målet är att få igång 4 TWs igen så fort det går.


1 månad kvar till jubileum och Black Friday!

Nu är det inte särskilt länge till spelets jubileum som brukar firas med ett event kring den 20 november. Dessutom väntar Black Friday den 29 november. Brukar bli något event där det delas ut massa gratissaker samt att man får en massa extra energi att slå med. På Black Friday får man sedan chsnsen att spendera sitt guld på bomber, stingers och annat kul. För att inte nämna rea på företagsuppgraderingar.

Detta betyder att man bör se till att bygga upp ett lager på guld nu. Gärna minst 200-300 guld. Även som nyare/svagare spelare har man mycket att se fram emot då man kommer kunna göra betydligt mer skada än vanligt.


Läget i världen

Kriget mellan Asteria och Code fortsätter, fortsatt med fördel Code. Nu är det Spanien som är i centrum, ett land som anses av de flesta stödja Asteria. Från början var det ett gäng länder i Asteria som genom att landa i Spanien ville undsätta Portugal, men ett flertal länder i Code följde efter dem så det är minst sagt rörigt där på kartan nu. Fortsättning följer helt enkelt, Spanien har dessutom ett flertal kolonier i norra Europa så kriget riskerar att komma närmare oss också.

Slutligen ska det påpekas att många länder troligtvis agerar lite avvaktande inför eventen (som jag nämnde) i slutet av november. Väntar nog hårda strider då och det är nog också möjligt att lite äldre spelare tittar in igen med och gör läget än intressantare.



- zzzingo 2019-10-15