Bemutatkozó és nyereményjáték

Day 4,343, 09:35 Published in Hungary Hungary by Szocialis Minimum
Mélyen tisztelt publikum!

Ezennel szeretettel elétek tárom kedves kormányom legújabb közlönyét, melyet az Egészségügy Minisztérium ad ezennel ki. Fontos tudnotok, hogy bármilyen problémával fordulhattok hozzám, vagy helyettesemhez Teleki Kolos Úrhoz mentálhigiéniás és életvitellel kapcsolatos témákban, de komoly egészségügyi problémákkal kérlek továbbra is orvosotokat, vagy gyógyszerészeteket keressétek!

Egészségetek megóvása érdekében sportoljatok sokat, szellemi frissességetek megtartására viszont nincs jobb mód, mint a zenehallgatás, erre próbállak meg titeket ösztönözni kicsit az alábbi játékkal:

Minden nap (hát kivéve amikor nem vagyok lusta, vagy dög fáradt) kiadok egy feladványt, ami egy ismert hazai, vagy külföldi előadó dalának dalszövegéből származó idézet, aki kommentben leírja az előadó és dal pontos nevét és címét, az lesz az aznapi győztes. Aki a legtöbb győzelemmel rendelkezik 2019. november 4. napon reggel 9 óra 00 perckor, az nyeri a versenyt, és a fődíjat, ami nem más, mint a magyar piacon lévő, legolcsóbb q3 ház ára! Természetesen nem kényszeríthetem a nyertest q3 ház vásárlásra, de a győztes lelkiismeretére bízom, hogy amennyiben lehetséges, ténylegesen q3 ház vásárlásra fordítsa a nyereményt. A játék különösebb szabályzattal nem rendelkezik, csupán annyi, hogy a résztvevőnek magyarnak kell lennie (nem ÁP).

Sok sikert kívánok



Az első feladvány:
"Maradj otthon, nézzél TV-t
Töksötét vonatokat mutat minden csatorna"


Részmegoldásokat nem fogadok el, csak ha minden pontos, szigorúnak kell lennem.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Dunedan
Elnök Úr megbízásából

FlaMi
Egészségügyi miniszter