[KK] CODE Helyzet - Spanyol AS

Day 4,343, 06:49 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt eMagyar játékosok!Alig telt el egy nap az előző közlöny óta, mégis értelmét látom egy újabb kiadásának. Ahogy azt már sokan észrevehettétek, egy új CODE-ASTERIA háborús front van kialakulóban. Tegnap délután pörögtek fel a dolgok, amikor derült égből villámcsapásként megjelent egy holland AS a spanyolokra. Természetesen egyből megindult a szervezkedés, és a CODE azt kérte mindenkitől, hogy készítse az AS-t, ebből bizony éles csata lesz a két szövetség között.
Ez azért is volt számunkra kedvező, mármint az, hogy nem kellett egyből megindulni, és mindenkinek volt ideje a szervezésre, mert így nyugodtan indulhatott egy kongresszusi szavazás arról, hogy szeretnénk-e részt venni ebben a harcban. A cikk írásának pillanatában egy kongresszusi képviselő sem szavazott ez ellen a körlevélben, és ennek én személy szerint nagyon örülök. Fontos, hogy megmutassuk, hogy a szövetség számíthat ránk.

Ahogy látjátok, több AS is be lett adva, egyelőre viszont szavazattartás van ezzel kapcsolatban, minden képviselő fel lett kérve arra, hogy egyelőre ne szavazzon, ezt ezúton is elismétlem, egyelőre várjunk.A részletes tájékoztatás továbbra is várható, én pedig annyit kérek, hogy készüljetek arra, hogy megmutathassuk a szövetségeseknek, hogy számíthatnak ránk.

Tisztelettel,
Nario 78
Külügyi Miniszter