[wwenigma] Októberi elnökség

Day 4,336, 23:41 Published in Hungary Hungary by wwenigma

Tisztelt eMagyar polgárok!

A mai napon elnökválasztásra kerül sor eMagyarországon, ahol dönthettek az ország októberi irányáról. Reményeim szerint a helyes és békés úton tartjuk ahol mindenki egyformán számít attól függetlenül hogy céges, légi/földi tank esetleg politikus és szavazataitokkal támogatjátok ezen törekvésemet, illetve immáron harmadik elnöki ciklusomat.

Az októberi kabinetet az alábbiak alapján tervezem mivel a posztok jelentős átfedésben vannak, ha szeretnéd Te is megismerni belülről a kormány működését élesben vagy támogatni a kormányprogramok működésében való segédkezéssel, abban az esetben direktben nekem küldött üzenetben jelezd ezt.


A kabinet tagjai:

Elnök: wwenigma

Hadügyminiszter: SzasZiii
Külügyminiszter: az elnök mindig figyel (segédként NBaki ha nem)
Szocmin: szemi
Gazdmin: wwenigma
Oktmin: fenntartva Vadaskertbenvok részére


Szeptember hónapban kiterjesztettük a légi és házprogram lehetőségeit, így minden eddiginél többet forgattunk vissza az állami bevételekből azon játékosaink számára akik ebben részt vesznek! Ezt a rendkívül pozitív visszajelzések miatt a továbbiakban is mindenféleképpen meg fogjuk tartani és mindenkit arra biztatunk hogy vegyen részt októberben (is) bennük.

Október hónapban szükségessé válik céges játékosaink számára újabb bónuszrégió szerzése, különös figyelemmel az önellátás szempontjából fontos kaja tekintetében. A szövetségeseinktől megkapott Lima és Chimor régiók mellé ezen célból légicsapás bevetésével tervezünk landolni a megfelelő helyszínre és mellette a koncessziók meghosszabbításával fenntartani az azokból származót. A jelenlegi bevételek mellett lehetőséget látunk egy cégfejlesztési program bevezetésében aminek segítségével még többen tudnának akár piaci eladásra is termelni.

Bízom abban, hogy a néhány ember által keltett negatív felhangok mellett a csendes többség továbbra is egy normális, belháborúktól és feszültségkeltéstől mentes légkörben szeretne játszani ahol mindenkinek jut egy rész a homokozóból, a rendkívül agresszív szélsőséges propaganda ellenére a közösségi értékek mellett teszi le a voksát. Előző két elnöki ciklusom során nagy hangsúlyt fektettem erre, a tartalommentes és állandó széthúzás vagy mocskolódás helyett egy olyan eMagyarországot teremteni ahol mindenki megtalálhatja a játékban azt a dolgot amit keres.


Nemsokára nyílnak a szavazóhelyiségek, kérlek voksoddal támogasd a békés és élhető eMagyarországot, szavazz wwenigma-ra! 🙂


Üdvözlettel:

wwenigma
elnök-jelölt, eMagyarország