И то ти је хвала

Day 4,333, 14:31 Published in Montenegro Pakistan by temporaryaccount

Захвалио бих се на почетку играчу Mr.Lokt97, чувару Црногорског неба и заштитнику Црногорских СХ. Показао је велику храброст у борби на црногорској страни, иако није морао. Изборио се за ту СХ медаљу, пружавши отпор непријатељу.

Међутим, то се није свидело појединцима који мисле само на себе, односно матична земља им је тек на трећем месту. Ми смо оформили тим за заштиту СХ медаља од других играча, конкретно ја сам преузео Турску на себе, а колега је штитио медаље у ЦГ. Те медаље су на сигурном, у договору са представницима владе ће бити враћене матичним земљама.

Појединим грађанима земаља је сметало то што се ми залажемо за очување имовине више од њих, те су упутили гнусне псовке на наш рачун, које не заслужују да буду објављене у овом артиклу, због грозоте изречене у порукама. То вређање породице, особа женског пола је незамисливо и надамо се да ће наићи на сваку осуду, почевши од стране локалног становништа, па до врха владе. Ми смо се својски трудили да заштититмо ваше медаље од страних непријатеља, при томе нисмо тражили ни динара за тако нешто, сматрали смо да је то нешто што би свако од нас урадио. Ако баш будете инсистирали на скриншотовима, ми ћемо их доставити.

Не тражимо од вас извињење нити било шта слично, али ако не можете сами да се изборите за очување ваше имовине, немојте прозивати друге који тај посао раде волонтерски и како треба, за разлику од локалног становништа.

Свако добро.