Védjük meg Pozsonyt és a kajabónuszt!

Day 4,332, 06:44 Published in Hungary Slovakia by goobee
Kedves e-magyar polgárok!


A mai napon került bejelentésre a kongresszusnak, hogy a pozsonyi kaja bónusz régiót a szlovének hamarosan elfoglalják.


Történik mindez szépen csendben úgy,hogy mindenki tudja, mekkora jelentősége van a pozsonyi bónusznak a magyar kajagyárosok termelésében.


Állítólag hónapokkal ezelőtt meg lett a szlovéneknek ígérve, de hogy ki és mikor ígérte meg, arra a kérdésre wwenigma már nem tudott válaszolni.


A fentiekkel több probléma is van.


1. Nem tudjuk ki és mikor ígérte ezt meg a szlovéneknek.

2. Pozsonyt 78 napja veszítettük el, a szlovének ennyi idő alatt nem telepedtek rá, holott - állítólag - hónapokkal ezelőtt megígértük nekik. Érdekes, nem? Mi van, ha ez mégis csak egy újdonsült ötlet? Pont akkor, amikor felvetettük, hogy 78 nap tétlenség után végre vissza kellene szereznünk a kajabónuszunkat.

3. A szlovén foglalás és a velük folyó TW következtében a Pozsonyban székelő magyar cégesek nem fognak tudni termelni.
Követeljük ezért, hogy a kormány szüntesse be a szlovén TW-t!

4. A szlovén foglalás lehetetlenné teszi azt a törekvést, hogy a szlovák TO csapattól a következő kormány kibérelje a bónuszokat.
A magyar cégesek (nem csak a pozsonyi) emiatt kénytelenek lesznek hosszú távon is beérni 55%-os bónusszal, 100% helyett. Kajacége szinte mindenkinek van, mindenkinek hatalmas előny lenne, ha végre 100%-os bónusszal tudnánk a cégeseink termelni. De a kormány a kisujját sem mozdítja ebbe az irányba. Csak szépen csendben bejelenti, hogy jönnek a szlovének.

5. Wwenigma a pozsonyi cégesek hazaköltöztetésében látja a megoldást. Azoknak, akik valóban oda rakták a cégeiket, ez ugyan megoldás lenne, de mi lesz az összes többi, eredeti magyar régióban lévő kajagyárossal? Ők elégedjenek meg az 55%-os bónusszal a 100% helyett?

Ezt nem hagyhatjuk annyiban, nem mondhatunk le a pozsonyi bónuszról!

Követeljük a kormánytól, hogy akadályozza meg a pozsonyi bónuszok hosszú távú elvesztését!

Követeljük a kormánytól, hogy hozza nyilvánosságra, ki és mikor ígérte meg a szlovéneknek, hogy Pozsonyt megkaphatják!

Üdv mindenkinek

goobee

elnök
Repülősök Pártja