Бајате вести: Ново у авио-биткама

Day 4,332, 02:32 Published in Serbia Serbia by Sljivo


Драги читаоци, уведене су нове промене у игру. Кажу да ће се од сада авио битке водити у четири сектора, а да ће победа у сваком носити пет поена за одговарајућу страну и 5+3 голда за Херој неба (Sky hero) медаљу. Сваки добијени сектор у току авио-рунде носи пет поена у укупном скору. Толико о томе укратко, ово испод су само неки детаљи, размишљања, може да се живи и снађе с овим променама и ако се то не прочита.Адмири кажу да је ово заједница хтела јако дуго. Ја сам био затечен овом реченицом у тексту апдејта као Коштуница кад је рекао да је обавештен преко медија. Нит знам ко је та заједница и ко је чини, ни где се о томе расправљало. Буквално да зовем Тешу и кажем да хоћу да дам интервју и посведочим да и еРепублик светом владају неки владари из сенке. еРептилијанци, еИлуминати, бем ли га шта су.


такое!

Како то да нису средили нека друга, много озбиљнија питања, кад већ читају шта “заједница” пише? Она перцепција стоји сто година, њу никако да уведу. О томе да је економија у игри одавно престала да личи на ону ван ње, да и не говоримо. Капирам да ће перцепцију увести када почне да се пазарује више пакетића, па буду могли да плате програмера који то уме. Благо повећање прихода ће, као и све ове године, нарочито помоћи да се изоштри перцепција старца Платона.

Уосталом видели сте да су уведени пакетићи за авио-битке чија се понуда креће у распону од:
преко:
до:па и преко тога:Кључна ствар која говори да је обећање да ће се лакше освајати медаље само лудом радовање је да су у овим пакетима уведени појачивачи штете за ваздушне битке. Према томе, крађа медаља биће много лакша онима који су купили пакете. Пошто је за еСрбију авио-модул био нешто у чему смо доминирали,бојим се да ће нам сада ипак бити теже.

Дакле, ако се неко од двокликташа нађе у авио бици, ево да знате:

Од пре неколико дана па до 7. октобра свака авио битка биће подељена на секторе, који ће моћи да се мењају било када док она траје. Циљ је наводно био да се они који се до сада нису претерано овајдили у авио биткама покажу као младе наде нашег вазддухопловства. Укупан фонд награда за битку је нешто већи, тако да ће сада моћи да се освји у сваком од та четири сектора по...
кликни на слику за додатна објашњења проблематике

... злата. Да нису уведени горе поменути пакети и да су подељени сектори по чиновима (као дивизије на копну), имало би смисла ово што су писали. Пошто су уведени они пакети са појачивачима, вајда за новајлије зависиће од способности да плате. Што је супротно дефиницији вајде као незаслужене или незарађене или пак случајне користи. Тако да од овога нема вајде (чиста логика).

Овако… бар ће брзо стингери да оду, што су на точку (не)среће или кроз пакете покуповани. Па ће поново на миру моћи да се јуре, што би ФК Рибице рекао, АС медаље.