[Диктатор] Alea iacta est!

Day 4,319, 14:49 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria

Здрасти Банда,

Статията ми ще бъде изцяло свободен текст и нямам намерение да се я структурирам или да се правя на голям писател. Не е в стила ми а и в момента не мисля че има смисъл.

*******************
Oрганизация и Балканския АД

Като се разбра кой ще е Президент/Диктатор в Астерия/Хидра направихме координационен чат за планиране дето е малко по специален. От 5ти до сега се мъчим там да се координирам. Искам специално да благодаря на хората в екипа ми дето помагат. Реално в кабинета всички са военно министерство. Не може да си представите какъв ад е да се организира и планира всичко това дето върви в момента. Ситуацията се променя 3-4 пъти на ден и като Диктатор трябва да съм онлаин нон стоп. В телеграм съм по 12-16 часа на ден за да можем да се координираме и да не изпусна нещо. Успях да изпреваря няколко пъти лошите със закон. Емрето, Киро , Мяо и Г Василев помогнаха доста. Целта е да си върнем Балканите и постепенно да си върнем позициите!
Ше помоля да не ме питате за планове или каквото и да било, няма как да стане и да ви кажа.. Най малкото стената се следи, затова успяха да ни провалят 2 РВта за който се сещам този месец, понеже не съобразихме и шаутнахме на стените. Нещата постоянно се променят и ще ви помоля да ни имате доверия. Правим каквото можем и се стараем

**********************
Ножове в гърба, плъхове и мишки


Тук искам самод а отбележа че от цялата ситуация, като ни изтриха, има и полза. Разбрахме и се уверихме в неща дето предполагахме когато си бяхме с 12 ТВта. Словения, Крисине и други.. са напълно нестабилни и пълни ле**та. Бележка:Държа да отбележа че Кристине е на 90% админ въпреки мулти фермата си Също така съм дълбоко разочораван от действията на Франция. Тук Акага ако беше на място можеше да се постарае да го предоврати и да повлияе, но тя винаги е била Про Коде про ку**енски истории в това отношение.
Като цяло изпълзяха някои и се показаха какви са, но важното е че Астерия и Хира сме заедно и сме единни. Отрязахме мъртвото месо от нас, както Астерия така и Хидра. Сега сме по активни от всякога и координирани!

*******************
Разочрование предните месеци от еБГ

Пуснах се ЦП/Диктатор поради няколко причини.

В най критичнинят момент преди бая месеци Мечките решиха да пуснат най голямата откчаалка Ой Мой Звездев дето до ден днешен ми иде да... Ах няма значение. И тренда продължи. Един президент не може да е безгръбначен или нерешителен. Това важи за реалния свят за всеки един лидер. Ако искаш да си лидер трябва да си АЛФА и да си увеерен и да знаеш какво правиш. За съжаление месеците последвали най важната световна война от години насам в ряпата ни доведоха ред слаби лидери без вола и желание.
Другото което наистина ме ядоса е позицията на няколко лидера в общността ни за напускане и заеб**ане на съюзниците ни, молби за НАП какви ли не други глупости. Много се разочаровах и от това че често имах чувството че се бия сам. Но това го пиша по скоро на липсата на координация и безхаберия на лидерите ни от миналите месеци.

***********
СГ на Астерия , Астерия като цяло и Координация

Искам да подчертая че за разлика от нас, съюзниците ни в Астерия ( А и в Хидра >> Македония Литва Латвия) , не са спирали да се борят и да са мотивирани. Отначлото знаехме че ще понесем огромни поражения и че ще е трудно. Когато станах СГ след редица срещи и обсъждане решихме че предпочитаме да умрем прави от колкото да сме на колене и да ла**ме пи***. Осен Словения и Китай те вече го бяха лапнали. Преди 2 месеца имаше един коментар от българин дето попадна в HQ, че е очаквал демотиварани хора и пасивност. Това което завари са хора дето не спират да пишат по чатове и да се огранизират. Кулминацията на тези усилия е този месец!

**********

Тепърва ще се връщаме в играта! Не се предаваите!!!