[Backoovan] Уводно обраћање.

Day 4,312, 09:53 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани еСрбије,

Хвала Вам на указаном поверењу и извињавам се због кашњења у уводном обраћању, било је пуно тога за одрадити а ваљало је пригодно обележити и мој RL рођендан.

Вредни омладинци и омладинке су ми приредили један леп слет.Мандат сам преузео у суботу увече, 7.септембра, кад ми је диктатор Rider предао војну јединицу и позицију диктатора, а све у складу са претходним договором и као што је унапред било најављено.
Пошто је он од личних средстава финансирао увођење диктатуре те и исказао велико ангажовање у вођењу државе за тих 10 дана, најмање што смо могли да учинимо је да сачекамо тај један дан са преузимањем власти како би му легла медаља (иде на 10 дана). Овим путем бих му се захвалио у име свих грађана еСрбије на раду у претходном периоду као и на несебичности коју је исказао.

Разлоге за увођење диктатуре знате, наведени су у неколико наврата и то нам је овог месеца била једина опција за нормално функционисање државе, надлежних министарстава као и војске.

Од првог тренутка се кренуло са жестоким радом, сви пројекти су интензивирани и покрећу се нови. Радимо максимално на свим пољима како би обезбедили бољитак свих Вас.

Више детаља о конкретним догађајима и предузетим корацима читаћете у чланцима надлежних министарстава као и у мом наредном обраћању, где ћу навести чланове тима и њихова конкретна задужења. Пошто се овај чланак већ одужио а њих је скоро па 30 (мада ја рачунам свих 300 људи на Телеграму а са њима и све грађане еСрбије, као и наше верне србе у дијаспори за свој тим), то ћемо оставити за наредно обраћање јер имам још пар ствари да вам саопштим.

Већина Вас је вероватно прочитала мој претходни чланак, сигуран сам да сте сви Ви (или бар људи који ме ближе знају) могли да видите одређену дозу огорчености као и ироније која провејава кроз цео текст.
Чланак дефинитивно није естетски леп али носи једну велику истину која захтева да се сви ми запитамо која је наша сврха у еРепублик-у као и докле смо спремни да идемо зарад интереса целе заједнице и (што је најбитније) да ли можемо интересе већине ставити испред личних интереса?

Тешка времена захтевају тешке кораке. Ми смо оно најтеже оставили иза нас (барем се надам да је тако). Сад нам предстоји дужи период интензивног рада и старања да би покренути процеси текли без проблема како би нам крајњи резултат био задовољавајући.. а за мене лично, а верујем и све вас, одличност у свему је једино што може задовољити апетите наше нације.

Ако водиш странку, нека буде најбоља. Ако правиш тим, нека буде најбољи. Ако водиш државу, нека ти остали завиде на бројности и пожртвовању свих грађана.. картице ћемо занемарити, то није у духу српског народа.

Не бих се освртао на неке немиле догађаје из ближе прошлости, није то вредно мог "мастила" нити вашег времена.
Нек Вам сва дела служе на част, некима хвала велико а другима немојте више тако.. ми гледамо да ујединимо а ви да делите. Ми би да градимо а ви да срушите.

Сећате се вероватно мог мандата у априлу. еСрбија је грмела на свим фронтовима и ту не мислим на војна освајања (мада их је било пуно), већ говорим о активности и труду свих грађана.

еСрбија је била успешна само због свих Вас.

Ради се о тимском духу, где се није гледао "клупски" дрес.. јер смо сви ми овде репрезентација.. и кад се побеђује и кад се губи.

Хајде да поновимо тај април.


За почетак бих још једном апеловао на све Вас да се активирате на Телеграму.
Дођите на канал еСрбија, добро дружење вам је загарантовано.Можете добити савете као и сваки вид помоћи.


https://t.me/joinchat/FavW40-WU3GvYPZDfMye4A

Јавите се и потврдите идентитет на еРепублику и добићете приступ каналу за удар где можете на најбољи начин пласирати своју штету и уједно добити финансијску надокнаду.За чланове команди војних јединица имамо канал генералштаба па бих све њих молио да се јаве неком од админа на еСрбији за приступ.

Србија Вас зове. Сваки човек је битан и само сви ми, уједињени, можемо до коначне победе !

Живела Србија !
Председник и диктатор еСрбије, Backoovan.