[MApN] Modificari regulament Academia de Aviatie

Day 4,303, 04:25 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Ministerul Tineretului
b]

Dupa cum am facut o prezentare a programului in articolele anterioare din ziua 4208, ziua 4114 si ziua 4109 in urmatoarele randuri o sa va prezint cateva date despre derularea acestui program in saptamana de-bia incheiata.
Deasemenea s-au produs niste modificari in premierea participantilor, pentru acest motiv premierea o sa se desfasoare astfel:
- la programul Academia de aviatie Decebal participa cetatenii eRepublicii Moldova cu un nivel cuprins intre 0 si 69 inclusiv
- invingerea a minim 25 de inamici zilnic in luptele aeriene va aduce 750 energie
- invingerea a 1-24 de inamici zilnic in luptele aeriene va aduce 80 energie
- promovarea rangului de aviatie principal va aduce 2000 cc
- invingerea a minim 25 de inamici zilnic in fiecare zi timp de o saptamana eRepublik (Marti-Luni) va aduce 750 energie
- locul ocupat in clasamentul national al inamicilor invinsi la Aircraft la sfarsitul saptamanii eRepublik (Marti-Luni) pe locurile 41-50 va aduce 750 energie; 31-40 va aduce 1500 energie; 21-30 va aduce 2250 energie; 11-20 va aduce 3000 energie; 1-10 va aduce 3750
- atingerea nivelului 70, implicit avansarea in divizia IV la sol inseamna si absolvirea programului si va aduce un premiu special care depinde de sponsori si/sau de fondurile de premiere.

Au fost propuse niste modificari la onditiile de participare si la echipare...
in cateva randuri o sa va prezint aceste modificari care o sa intre in vigoare incepand cu ziua 4305 - Marti 3 septembrie 2019

- prima modificare o sa fie in legatura si marirea nivelului celor care participa ... in acest program fiind inclusi toti jucatorii care au pana la nivelul 100 in loc de cei pana la nivelul 69.

- a doua modificare este in legatura cu un nou bonus acordat celor care lupta la ordin - in aceasta categorie se poate incadra orice jucator, indiferent de nivel, care lupta in bataliile de importanta strategicz pentru Republica Moldova sau pentru aliatii nostrii ... conditia este ca cel care lupta sa faca o captura pe care sa o publice in comentariile articolelor cu ordinelor de lupta.

- datorita complexitatii tot mai mari a programului am hotarat sa folosesc ziarul Ministerului Tineretului pentru publicarea articolelor legate de Academia de Aviatie.

- donatiile pentru sprijinirea programelor MApN se fac in continuare catre contul Stephan Condurachis)

- bineinteles toate modificarile si regulamentul initial se aplica DOAR pentru luptele de aviatie

Pentru Onoare! Pentru Patrie! Pentru Tricolor!