1 Χρόνος Παιχνιδιού.

Day 4,301, 23:31 Published in Greece Slovenia by B I T E R
Καλημέρα στην κοινότητα της eGreece.

Σήμερα θέλω να σας ανακοινώσω με "ιδιαίτερη" χαρά, τον ένα χρόνο που βρίσκομαι παρέα μαζί σας στο παιχνίδι από πέρυσι τον Αύγουστο του 2018. Παρόλο που ο κωδικός δημιουργήθηκε το 15 δεν είχα ασχοληθεί περισσότερο από 2 μήνες.

Όπως όλοι ξέρουμε το eRepublik είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με αρκετό ενδιαφέρον το οποίο όμως σταμάτησε για αρκετούς εδώ και πολλά χρόνια για διάφορους λόγους. Μπορούμε επομένως να υποθέσουμε ότι αυτό το παιχνίδι (και άλλα παρόμοια) προσπαθούν να "εκμεταλλευτούν" τα πατριωτικά συναισθήματα του καθενός αφού είναι βασισμένο στο πως να κυριαρχήσεις την γειτονική σου χώρα κάνοντας το εθιστικό αλλά και παράλληλα ανταγωνιστικό, με αποτέλεσμα να σε αναγκάζει να "χώνεις" την VISA σου μηνιαία, προκειμένου είτε να βρίσκεσαι στην Κορυφή είτε να "σώσεις" την Πατρίδα σου από τον υποτιθέμενο ηλεκτρονικό εχθρό. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά γιατί όλοι είμαστε θύματα αυτού.

Την προσωπική μου εμπειρία όμως θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ευχάριστη μέσα σε αυτή την μικρή κοινότητα του παιχνιδιού, γιατί δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση που μου πρόσφερε το ίδιο το παιχνίδι (σπαταλώντας) τον χρόνο μου, αλλά την συναναστροφή μου με διάφορες προσωπικότητες ανθρώπων αφού και ο ίδιος έπαιρνα μέρος στα κοινά της Πατρίδος και έπρεπε να συμβιβαστώ με αυτές.
Πολύ συχνά όμως οι αντιπαραθέσεις πήγαιναν και ερχόντουσαν σε μεγάλο βαθμό και δεν έλειψαν οι προσβολές επί του προσωπικού. Αυτό όμως που θα κρατήσω είναι τα θετικά, από άτομα δηλαδή που έτυχε να γνωρίσω από κοντά και βγήκαμε για έναν τίμιο καφέ, γιατί μην ξεχνιόμαστε η παρέα είναι το βασικό κομμάτι αυτού του παιχνιδιού.
Επομένως από μεριά μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη τα άτομα τα οποία πρόσβαλλα ή έγινε παρεξήγηση (γιατί και η πλάκα έχει κάποια όρια). Όσο γι'αυτούς που απλά δεν με χωνεύουν τους αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι:Τέλος θα είμαι εδώ να βοηθάω την eGreece και την Delta Air Force στα επιτεύγματα της, χωρίς εντάσεις και μικρότητες ενθαρύνοντας τους νέους παίκτες (όσοι υπάρχουν) προκειμένου να προσαρμοστούν στην κοινότητα.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Yours,
B I T E R