[HK]Hadügyi összefoglaló

Day 4,295, 09:11 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Ebben a cikkben az elmúlt hét változásait fogom ismertetni.
Először lássuk, hogyan zajlott a nagy brit swap amelynek keretében több CODE tagállam cserélt helyet.


Magyarország új régiói : Észak-Irország, Skócia és North West of England. Az itt folyó TWk közül az angol megmarad. Ezért ma este 22:40-kor felkelést lehet inditani Scotland régióban amit felszabaditunk. Az argentin TW helye még nem tisztázódott, de az is folytatódik.

További swapok várhatóak a Dél-Amerikai gyarmatokon is. A magas DET szorzó miatt már egy régiót arrébb vonultunk, de közben Colombia felszabadult és NE-t adott be ránk. Ezt mi viszonoztuk. Egyelőre itt ping-pong fog menni Kolumbia és Magyarország között addig, ameddig nem tudjuk a kinaiakat elhozni Cundiboy és Orinoquia régiókba. A swap terve már megszületett és résztvevő felek beleegyeztek. Ezért a következő görög támadás Orinoquia ellen a mi vereségünkkel fog végződni. Aztán görög DoW kerül beadásra Kolumbia ellen és Cundiboy régiót is átveszik. Közben Kina felmenetel a görögökön ezekbe a régiókba mi pedig elfoglaljuk Pacificat.
Eközben Szeriba AS-t adott be Venezuelára ami sajnos szomszédos a kolumbiai régiókkal. Megkértük a szlovén és török kollégákat, hogy töröljék el Venezuelát.


Fun fact: A tegnapi napon felszabaditott Cundiboy régió inditói nem kapták meg a 60k CC-t amiről egyesek ezt állitották. Nem kell bedőlni nemtelen ellenfeleink hazugságainak és lejáratóhadjáratának.

Az ukránoktól megkeresés érkezett abból a célból, hogy Braziliát engedjük át Galicia és Lodoméria tartományba. Ehhez az szükséges, hogy egy időre átadjuk NGP régiót Ukrajnának majd Braziliának. A kormány elfogadta az ötletet és arra kér mindenkit segitse TW partnereinket. Sosem tudhatjuk nekünk mikor lesz szükségünk szivességre.

Az országfalra kikerülő priókat a kormánytagok teszik ki nem script. Mindössze egy weboldal elkésziti a kiirást és linkeket ad hozza. Ezt a nemtelen hazugságot is elutasitja a Hadügyminisztérium.Finn-magyar TW (ping-pong)

Frissités: A finnek kérésére itt tertületet cseréltünk. Átköltöztünk Eastern Finland régióba.
A ping-pong tipusú harcokban mindig a támadó fél veszit. Ezért nagyon fontos hogy odafigyeljünk ha éppen mi támadunk ne nyerjük a légi köröket. Amennyiben felkelés indulna finn régión azt leverjük.
Érintett régiók: Eastern Finland és Oulu. Mi mindig Oulut veszitjük. Itt légi körben csak finn oldalon üssetek.2. Görög-magyar TW (ping-pong)

Ebben a gyakorló háborúban is mindig a támadó veszit. Érintett régiók: Banat és SGP. Banatot mindig veszitjük.3. Brazil-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadónak kell veszitenie. Mi támadjuk Eastern Slovakiat, a brazilok támadják Northern Hungary-t. Mindig Eastern Slovakiat kell veszitenünk.
4. Argentin-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadó veszit. Az érintett régiók West Midlands és Wales. Minden esetben West Midlandsot kell veszitenünk. Különös tekintettel a légi körökre.


5. Szlovén-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadó veszit. Mi támadjuk Prekmurjét ők pedig WTD-t. Mi mindig Prekmurjet bukjuk. Ide ne vigyél be légi sebzést magyar oldalon.


6. Chilei-magyar TW (ping-pong)
Mindig a támadó veszit. Az érintett régiók New Jersey és Wales. New Jerseyt veszitjük ebben a gyakorló háborúban.7. Kinai-magyar TW (ping-pong)
Mindig a támadó veszit. Ebben az esetben Andina és Pacifica a hadszintér. Pacificat nekünk mindig buknunk kell Kina ellen.


8. Ukrán-magyar TW (Ping-pong)

Az ukrán TW is átváltott ping-pongra. Mostmár Kárpátalja és Northern Great Plain a hadszintér. Nekünk Subcarpathiat mindig veszitenünk kell.9. Lengyel-magyar TW (ping-pong)

A szövetség zöld utat adott, hogy a lengyelekkel is gyakorlatozzunk. Ennek okán a lengyelek is megérkeztek a határainkhoz. Central Transdanubia és Western Slovakia lesznek az érintett területek. Nekünk Western Slovakiat kell veszitenünk.
Az indonéz TW jelenleg a CODE támadások okán szünetel.