Câteva lămuriri, precizări și semne de întrebare

Day 4,276, 23:41 Published in Romania Romania by The Oldtimer

După cum ați observat ieri mi-au fost șterse cele 2 articole. Nu e bai, am văzut ca lucrurile au fost însușite așa cum le-am transmis.

Pentru cei care s-au simțit ofensați de limbajul folosit consider că e necesar să-mi cer scuze. Nu am reușit să ignor anumite aspecte și am reacționat așa cum nu era normal.

Am intrat în joc acum aproape 10 ani și pot spune spune că era cu totul altceva decât acum. Acum nu e decât o afacere. A dispărut comunitatea aia mișto unde era o plăcere să scrii și să interacționezi și au rămas "băieții deștepți ai erepublik-ului" care sunt dispuși la orice pentru un leu în plus în RL. Se vinde aur, se vând pack-uri, conturi, se promovează platforme externe. Se vinde demnitatea și bunul simț, la fel ca în viața reală.

În cei 10 ani de joc, am luat o singură dată FP, pe la început, după un articol ironic la adresa Ungariei și câteva contre mai neortodoxe cu Feherlo și Quicksilver. Atât, un punct în 10 ani. Bine, pe atunci nu erau sunați moderatorii să șteargă articole dar asta e altă discuție. În schimb, semidocți care să scrie despre "salvatore de la patria(n.b., bine bos, că tot îți place latina)" existau și atunci.

M-au uimit 2 lucruri: viteza cu care au fost șterse articolele în condițiile în care eu am ticket pentru bug de mai mult de 24 de ore care pare că nu interesează pe nimeni și numărul de FP-uri. Da, am primit 2 FP-uri diferite pentru același lucru în două sancțiuni diferite. Pun totul pe seama nevoii urgente de a nu mai putea posta.

Iar partea interesantă abia acum urmează. Am primit notificări că se încearcă logarea pe adresa mea de mail și schimbarea parolei la adresa de mail folosită pentru erepublik. Iar asta în condițiile în care adresa respectivă de mail am folosit-o doar pentru acest joc, nimic altceva. Iar acces la adresele de mail nu au decât adminii sau moderatorii. Frumos, nu?

Da, am făcut ticket dar nu am mari așteptări având în vedere cele întâmplate. Cum nu mai am mari așteptări nici de la joc, intru doar din inerție. Și ce pretenții să mai ai când sunt tolerate insultele și limbajul suburban, chiar promovate?

Despre caracter nu ar fi multe de spus. Am văzut genul de oameni care provoacă, insultă și apoi așteaptă o reacție cît de mică pentru a da report. Oameni care așteaptă să fii suspendat pentru a avea curaj să te ia la mișto, știind că nu le poți răspunde. Genul de oameni care merită statui. Știți voi...

Cam atât deocamdată. Ce va fi pe viitor, vom vedea. Dacă va mai fi ceva pentru că în condițiile date mă aștept la orice.

P.S.
Am schimbat parola la adresa de mail. Am pus 1234 să vă vină mai ușor 😉