Седмична викторина с награди

Day 4,276, 01:24 Published in Bulgaria Bulgaria by DonBobolino

Здравейте, приятели!

В този прекрасен ваканционен ден, в който някакви хорица се опитват да си вземат президентски медал, а други си правят безпроблемно ТВ-та на наш гръб, ще проверя мисловната Ви дейност.

Дойде време за поредната ни седмична викторина с награди, осигурени от партия Нова България. Разбира се ще започнем със специалния ни въпрос от рубриката „Познай кой съм аз?“, където първият отговорил правилно ще получи 100 танка К7 и 5000 енергия. Останалите отговори ще Ви донесат 20 К7 танка и 1000 енергия. Да започваме!

Познай кой съм аз?

„Харесвам котки, но това не ми пречи да изпитвам любов и към другите животни в еРепублик. Спец съм по крадене на бебета. Защитник на различните мнения - за мен всеки играч и всяко мнения са важни. Трябва ли референдум - аз съм човекът. За мен е много по-добре да имаме двама верни приятели, които са готови да скочат в огъня заради нас, отколкото 10 съюзника, които се съобразяват с нас само когато имат изгода. Кой съм аз?“Викторина – познай коя е приказката

1. Главният герой на тази приказка се занимава с фалшифициране на самоличности и имотни измами. На финала убива собственика на имота, който отмъква, изяждайки го.

2. Загоряла тинейджърка се влюбва в богато момче. За да го прелъсти по време на купон използва генномодифицирани продукти и мутанти. В разгара на купона решава да се направи на недостъпна, но все пак оставя трофей на младежа, който се влюбва в нея.

3. Дърпа и опъва, тя се поклаща. Вика си помощник, даже и дружина. Дърпат и опъват, клатя ли и клатят.

4. Модни дизайнери успяват да създадат стелт модно направление, специално за нуждите на кралския двор, но в крайна сметка творението им остава недооценено от народа.

5. Главните герои влизат в строителния бизнес, но заради спестени материали, първите две сгради се срутват при прегледа на инспектора.

6. Главният герой преживява тежко детство и е отритнат от обществото, заради външния си вид. След като преживява пубертета открива, че внезапно всички са започнали да го харесват.Ако Викторината Ви е харесала можете да дадете вот, коментар, шут и ендорс.