Despre minciuni, neasumare si alte peisaje rurale

Day 4,275, 06:22 Published in Romania Romania by The Oldtimer


Acum câteva zile, a scos "bad guy"-ul un mare articol cu diverse idei, tâmpenii și bălăcăreli. Știți voi, eterna poveste, el e baiat bun dar nu se face înțeles. Scrie frumos dar cu greșeli. Chestii.

Și ca de obicei, măcar în comentarii, povestea contului. Că de fapt a fost contul lui, nu l-a cumpărat, că a mers la greci să facă poze și l-au ținut ăia acolo că le-a plăcut de el dar a evadat ca un adevărat erou și a venit în țară că aici poate să înjure că acolo nu știa limba.

Ok, hai să lămurim problema odată că nu e greu și toate informațiile sunt la dispoziția noastră. Avem aici primul cont al individului:Zic primul pentru că a avut multe și de fiecare dată a fost banat pentru diferite motive. Ce vedeți acolo e doar unul dintre ele. Am evidențiat data la care a intrat în joc, 19 iunie 2008.
Luna în care s-a înscris o confirmă și într-un articol de pe contul al 8-lea, aici:Iar acum să revenim la contul actual, amvlad, Grecia, știți povestea. Surpriză:Deci contul amvlad e de pe 26 martie 2008, cu câteva luni înainte să se apuce "bad guy"-ul de joc. Păi ce facem maestre, ai avut cont înainte să te înscrii? Sau iar ai mințit? Ne asumăm? Nu, nu îti stă în caracter. Ești doar un "bad boy" dar mai de la țară, așa.

În condițiile astea, un om normal ar băga capul în pământ, și-ar cere scuze și și-ar vedea de treabă. Credeți că de asta vom avea parte? Eu sunt convins că nu. Mai bagă o jignire, o poveste de Ispirescu și aia e. Caracterul nu poate fi schimbat.