[Министарство информисања] Други чланак под окупацијом

Day 4,272, 11:29 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja


Драги грађани еСрбије,

Наслов овог чланка могао је гласити и ,,Чланак из емиграције" јер је то тренутно слика еСрбије, али наставићемо овај циклус док се наша едомовина не ослободи окупације. Целокупан срспки народ са војском и Владом прешао је велики пут до пустиња Уједињених Арапских Емирата и Ирана. Држали смо по две регије у обе државе и то нам је обезбедило цео Конгрес и овог месеца. У тренутку писања чланка имамо 3 регије, због тога што покушавамо избећи нападе непријатеља. Овако тренутно изгледа ситуација:Као што видите Хрвати, Грци и Турци покушавају да добију границу са нама да би нас директно напали и због тога ротирамо регије. Води се игра мачке и миша, а они чекају на нашу грешку. Хрвати су оборили већ један АС закон, а у току имају изгласавање o објави рата нама и УАЕ. Пратите наређења Владе и делајте у складу са њима.

Влада има план о коме се још не сме причати, треба да се разради и са тиме се не сме брзати јер је врло битан за нашу будућност. Његова реализације није још извесна и причаће се више о томе ускоро

(Изгубио сам старе дивајдере па сам украо ове од декадента)


Конгрес и Конгресни избори

Пре свега, морамо похвалити прошломесечни Конгрес. Уз проблеме на почетку, Конгрес је све боље радио и на крају није било проблема са изгласавањима закона као што су НЕ, закон о објави рата итд. Поштовале су се молбе Владе и на томе смо захвални. Донације и даље мало касне, али је тај период смањен.

Уследили су Конгресни избори. Новина на овим изборима је СЈеБ Синдикат који је у овом мандату заузео место СПЛ-а и освојио 4. место на изборима. Ево како су изгледали резултати избора:Ипак по почетку рада новог Конгреса јавили су се проблеми. Са овим сте вероватно већ упознати, али треба поменути. Државни зид и наређења на њему нису били прегледни и нису могли лепо да се прате. Зашто?
Одређени играч(чије име нећу овде спомињати јер државне новине не служе за прозивање било кога, нити тај играч треба да добије публицитет, али верујем да сви знате о коме се ради) је константно спамовао државни зид. Када кажем константно, мислим на сваких сат или два. Одмах да напоменем, немамо ништа против супарничких и опозиционих мисли, њих треба и мора бити. Али начин на које су оне исказиване је био врло неприличан једном Конгресмену. Спамовањем на зиду индиректно је ометао рад државе. А онда је исти Конгресмен предложио донацију на Хрватску народну банку чиме је и директно угрозио рад државе и Конгреса. Након интервенције(нисам упознат кога и како) он је своје постове на државном зиду обрисао и зид сада ради нормално.

Зашто сам се оволико задржао на овоме? Некада су се у игрици Конгресмени бирали на изборима па је народ одлучивао ко је више заслужио то место. Данас се гласа за странку, а ПП одлучује о томе ко ће ићи у Конгрес. Молим председниек странака да у Конгрес шаљу људе са којима се може радити и лепо дискутовати и који могу нормално и аргументовано да представе своје ставове, а да су ти људи барем нечим заслужили место у Конгресу. Јер у супротном ти људи не срамоте само себе, већ и своју странку и сам Конгрес и државу.(без обзира што је ово само игрица)ТокениУнапред бих се извинио ако сам нешто погрешно протумачио и рекао, о овоме ће се доста расправљати и гледаће се да се извуче корист из ове промене. Тако да би о овоме требало да прича неко ко зна више од мене о економији и тржишту.

Велика промена која ће умногоме утицати на неке ствари у игри.

Дакле најпростије речено: Токенима ће се куповати пакети.

На панелу на врху екрана под опцијом ,,Тржиште" на падајућем менију сада можете да приступите и тржишту токенима. Играчи купују токене за РЛ новац од админа(један токен кошта 0,1 евро) и онда их постављају на тржиште. Ту ће их други играчи куповати за ЦЦ, а онда ће њима бити у могућности да купе пакет. Ту је и 5% такса од продаје која иде админу и тих 5% новца трајно нестају из игре.Токени се купује преко пакета који нуде различиту количину токена за пропорционалну цену новца. Играч може да има до 10 000 токена на свом налогу. Такође ограничена је и понуда токена у оптицају уопште. Како је овде речено, када максимум буде достигнут, неће бити могуће куповати пакете са токенима док се укупан број токена не смањи.

На тржишту токена је приказано пет најбољих понуда, без обзира колико њих већ постоји. Моћи ће да се купује само са најбоље понуде.

Токени неће моћи да се поклањају, али ће пакети токена моћи. Данас можете само гледати понуде на тржишту, токене можете куповати од промене дана.

Ово ће такође утицати и на целокупно тржиште, цена злата је већ почела да пада, а могуће је да ће пасти и цена тенкова и хране, зато пропратите ситуацију.

Ово такође мења и наше планове о куповини пакета играчима и видећемо како ћемо и шта радити.

Верујем да ће ићи и посебан чланак са неког од осталих државних оргова о овој теми у коме ће бити више и боље појашњено, тако да пратите ситуацију.Новинар недеље

Прошла недеља је била богата чланцима, а ја, ето чуда, стигао сам да све пропратим и наградим оно што мислим да је најбоље. Да не дужим, ово су добитници:

Одлучио сам да треће место деле два човека и оба су добила предвиђену награду од 8000 РСД. То су:

Sasa Kostic за чланак ,,Битка која надахњује" који је изгледа обрисан јер га нисам могао пронаћи.

Im Not Mr Friendly - Поздрав, радио сам у пекари ...

Друго место, добитник 16000 РСД:

APBT SRB - Paket

Прво место, добитник 24000 РСД:

BastovanSurcinski - [УГЛУПЉИВАТОР] Зашто кмечиш, Србине?

Честитке добитницима, надам се добрим чланцима и активности у наредном периоду. Подсећам да неће бити одржавано такмичење за новинара месеца јула.Телеграм

Пред нама је врло буран период и Србији је потребна све већа организованост и координисаност. Да би се ово постигло потребно је да се пријавите на телеграм и приступите нашим каналима кликом на линкове испод. Поред војних и стратешких наређења, организовања удара и дељења рефунда можете се дописивати са осталим грађанима еСрбије. Очекује вас доста забаве и смеха. Кликните на линкове испод:

eSrbija: https://t.me/joinchat/FavW40-WU3GvYPZDfMye4A
Privatni kanal eSrbije: https://t.me/joinchat/FavW40jxaUxjoCSOTXfbpQ

Ако се и даље двоумите око скидања телеграма, креативни умови друштвених мрежа направили су ову успоредбу која би требало да вам одагна све сумње. Можда није скроз тачна, али је поента да требате скинути телеграм:

Иако сам најавио нешто о савезу у овом чланку остављам то за неки од наредних.

Поздрав!