Викторина - специален въпрос - специална награда

Day 4,269, 00:10 Published in Bulgaria Bulgaria by DonBobolino

Здравейте, приятели!

Може да сме напълно заличени и занулени, но това не пречи да бъдем угоени. А как става угояването? Чрез папането на храна, пък може и някой друг танк. А кой и как осигурява храна? Аз чрез седмичната ВИКТОРИНА, в която за отговори на въпросите ми получавате награди, осигурени от партия Нова България.

И тази седмица продължаваме с рубриката ни „Познай кой съм аз“. Миналият път летящата дама се оказа Цуци, въпреки, че и други госпожици бяха припознати в подадената загадка. Я да видим обаче, кой е това:

„Приятел съм на бисквитеното чудовище и голямото пиле и имам медал за президент без да съм бил. Кой съм аз?“

Първият познал ще получи 100 танка К7 и 5000 енергия.

Колкото до самата викторина наградите са обичайните – 20 танка К7 и 1000 енергия. Раздават се на всеки написал коментар с предположения за отговори на въпросите. Ето ги и тях:

1. Герои на кой роман са Урс и Лигия?2. Герои на кой роман са Джордж Вилиърс и Джон Фелтън? Как е по-известен Вилиърс?3. Герои от кой роман са Кармо и Ван Щилер?4. Герои от кой роман са Джакомо Грели и Бернанрдито Луис ел Гора5. Герои от кой роман са Кроса-Мая и Алма Свенсон
6. Герои от кой роман са Уилям от Баскервил и АдсонАко викторината Ви е допаднала подкрепете я с шаут, вот, коментар и енорс.