[HK]TW kisokos frissités

Day 4,261, 12:58 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Mivel néhány dolog változott az elmúlt héten az edzőháborúkkal kapcsolatban ezért kiadunk egy frissitett kiadást a TW kisokosból.

Finn-magyar TW (ping-pong)

A ping-pong tipusú harcokban mindig a támadó fél veszit. Ezért nagyon fontos hogy odafigyeljünk ha éppen mi támadunk ne nyerjük a légi köröket. Amennyiben felkelés indulna finn régión azt leverjük.
Érintett régiók: Eastern Finland és Oulu. Mi mindig Eastern Finlandot veszitjük. Itt légi körben csak finn oldalon üssetek.2. Görög-magyar TW (ping-pong)

Ebben a gyakorló háborúban is mindig a támadó veszit. Érintett régiók: Amazonica és Orinoquia. Amazonicat mindig veszitjük.3. Brazil-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadónak kell veszitenie. Mi támadjuk Eastern Slovakiat, a brazilok támadják Northern Hungary-t. Mindig Eastern Slovakiat kell veszitenünk.
4. Argentin-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadó veszit. Az érintett régiók West Midlands és Wales. Minden esetben West Midlandsot kell veszitenünk. Különös tekintettel a légi körökre.


5. Szlovén-magyar TW (ping-pong)

Mindig a támadó veszit. Mi támadjuk Prekmurjét ők pedig WTD-t. Mi mindig Prekmurjet bukjuk. Ide ne vigyél be légi sebzést magyar oldalon.


6. Chilei-magyar TW (ping-pong)
Mindig a támadó veszit. Az érintett régiók New Jersey és Wales. New Jerseyt veszitjük ebben a gyakorló háborúban.7. Kinai-magyar TW (ping-pong)
Kina sikeresen újra landolt Andina régióban ezért a TW folytatódhat a megszokott módon.

Mindig a támadó veszit. Ebben az esetben Andina és Orinoquia a hadszintér. Andinát nekünk mindig buknunk kell Kina ellen.


8. Ukrán-magyar TW (Ping-pong)

Az ukrán TW is átváltott ping-pongra. Mostmár Kárpátalja és Northern Great Plain a hadszintér. Nekünk Subcarpathiat mindig veszitenünk kell.9. Lengyel-magyar TW (ping-pong)

A szövetség zöld utat adott, hogy a lengyelekkel is gyakorlatozzunk. Ennek okán a lengyelek is megérkeztek a határainkhoz. Central Transdanubia és Western Slovakia lesznek az érintett területek. Nekünk Western Slovakiat kell veszitenünk.
Jelent pillanatban tehát kilenc gyakorló haború fut Magyarország és partnerei között. A tizedik indiai TW egyelőre az elhasznált légicsapás miatt várat magára.

Ugyanitt kijelentem, hogy bizalmatlanság miatt a Hadügyminisztérium nem tartja fent a kapcsolatot a Tankok Tanácsával. Az elnök természetesen továbbra is konzultál velük. Döntésemet az indokolta, hogy többszor igaztalan állitások hangzottak el. A Povardarie légicsapás előtti éjjelen még a másnapi CO mértékéről értekeztünk miközben a Tankok Tanácsa ekkor már eldöntötte nem fogja teljes mértékben odatenni magát a harctéren. Földi sebzésre kb 3,4 millió lett kiosztva a légi sebzésre pedig 80.000 CC. Ebből szereztünk 22 légi pontot. A kormányban a szándék az elejétől megvolt az együttműködésre.

A választások előtt felkértem dragot, hogy legyen összekötő a kormány és a Tankok Tanácsa között. Mivel ezek után egy közös hadügyi szobát is létrehozott úgy vettem elfogadta a felkérést. Ebben a szobában az elnök drago14, Lovika és jómagam voltunk bent. Az egyeztetések folyamatosak voltak. Ezután az AS közben már az terjedt el, hogy drago14 nem is tudott arról, hogy ő összekötő. Tovább rontott a helyzeten, hogy hirtelen bejelentették a vidi-tank egyezmény erre a hónapra már nem érvényes. Sőt ami szerintem ellentmond az előző kijelentésnek soha nem is létezett. Ez esetben én nem értem miért vannak jelen a Tankok Tanácsának képviselői minden külügyi és szövetségi szobában. Ez volt ugyanis az egyezség egyik feltétele részükről.

A kormány ennek ellenére teljesiti igéretet és minél több TW-t tető alá fog hozni. Hamarosan következik az indiai és horvát TW is.

DM, HM