KRAJ SABORA HRVATSKE DEMOKRATSKE STRANKE 2019

Day 4,261, 10:14 Published in Croatia Croatia by Riznica HDSa

Evo napokon imamo iza sebe veliki SABOR HRVATSKE DEMOKRATSKE STRANKE 2019 koji je trajao od 14.07.2019 do 21.07.2019. Sabor je odrzan na stranackoj kruznoj poruci kako bi se ukljucilo sire clanstvo HDS-a.

Imali smo 8. tocaka koje su obradjene i diskutirane i iz kojih smo izvukli najbitnije te donjeli odluke kako dalje, koji su ciljevi i moralne obveze stranke te kako doprinjeti vise eHrvatskoj i Hrvatima u ovom eSvijetu.

DNEVNE TOCKE SABORA HDS-a BILE SU:

1. Organiziranje HDS-a (Komunikativna zajednica... Telegram?, Kako donositi odluke, uze vodstvo, sire vodstvo? itd)

2. ORG, Promocija, Novine HDS-a.

3. Ekonomija. Ekonomski projekti...

4. Podrzavanje Predsjednika eHR i kongresni klub, rad s vladom.

5. Vanjskopoliticke teme (HZ Herceg Bosna BiH)

6. Pomoc pri eRepubliku Legalne skripte i programi.

7. MU HDS-a Jahaci?

8. Razno i zatvaranje Sabora 2019Nakon obradjivanja svih tocaka dosli smo do zajednickih stavova u sirem clanstvu i jasnog puta kamo i kako u iducoj godini.

1. Definirali smo vodstvo HDS-a kako se sastoji od PP-a i administrativnog dijela clanova te sireg aktivnog clanstva. Svi zajedno uticu na odluke  na demokratski nacin. Administrativna komunikacija je ubuduce Telegram dok je sluzbena Ingame kruzna poruka kako bi sire clanstvo bilo upoznato o donosenju vaznijih odluka.

Osnovan je promotivni tim koji ce raditi na promociji stranke i dovoditi nove clanove te iste uputiti u nasu stranacku zajednicu i rad.

2. Staro ime novina HDS-a vracamo na staro "Glasnik HDSa" te takodjer vracamo grafiku novina. Novine ce biti na sluzbenom ORG-u HDS-a.

3. Organizirali smo FOND HDSa u koji smo direktnim donacijama prikupili preko pola miliona HRK koji ce biti na raspolaganju novom riznicaru HDS stranke. Takodjer izabrali smo novog riznicara te dali povjerenje kolegi smeddy-u koji ce biti finansijski mestar te organizirati sredstva za podjele te pomoc novim igracima, finansiranje projekata i sl.

4. Odluceno je da ce se HDS vise zalagati i da ce raditi na jacoj podrsci predsjednickih kandidata da li iz redova HDS-a ili iz drugih stranaka. Jacati ledja progresivnim i kvalitetnim kandidatima za predsjednika te jacanje komunikacije i discipline kongresnika Hrvatske Demokratske Stranke te aktivniji rad kongresnog kluba HDS-a.

5. Odluceno je da ce se i dalje ici na podrsku Hrvatske Zajednice u BiH. HZ Herceg Bosna s 3 clana je skocila na 15 clanova i trenutno je aktivni clan rada BiH kongresa. Napokon Hrvati mogu dobiti BiH drzavljanstvo. BiH je prijateljska drzava i saveznik eHrvatske te Hrvati u njoj jacaju to saveznistvo.

6.  Spomenuli smo se korisnih linkova i stranica za pregled statistika igraca i erep stuffa

7. Bivsa sluzbena vojna postrojba HDSa StormRiders (Jahaci) u kojoj su nekada bili legendarni borci postoji i danas ali ne kao aktivna postrojba. Spomenuto je da bi se za neke obljetnice posjetili velikih vremena te postrojbe i tradicionalno obiljezili te dane s avatarima, podjelama i lupanjem u eHrvatskim bitkama.

8. SABOR HRVATSKE DEMOKRATSKE STRANKE 2019 trajao je od 14.07.2019 do 21.07.2019 Aktivno je sudjelovalo preko 20 clanova HDS-a s preko 120 konstriktivnih poruka, s preko pola miliona skupljenih donacija za finansijski projekt stranke. Takodjer na kanalu HDS-a na Telegramu je svo vrijeme bilo zivo gdje su se takodjer vodile interesantne administrativne dogodovstine.

Zahvaljujem svima koji su sudjelovali i bili dio ovoga velikog dogadjaja za HDS.

DominionHR

KRAJ SABORA HRVATSKE DEMOKRATSKE STRANKE 2019
https://www.erepublik.com/de/article/2019-2701099
REZULTATI SABORA