Eu sunt statul...paralel

Day 4,260, 22:52 Published in Romania Romania by Vic of Thor

Inca o data erepublik se dovedeste oglinda realitatii. La fel ca in realitate acolo unde PSD da vina pe statul paralel pentru tot ce merge prost, asa si in erepublik mintile stralucite de la putere dau vina pe opozitie pentru tot ce nu iese bine. Nu este o dovada de barbatie sa-si asume responsabilitatea atunci cand lucrurile merg prost, barbatie din punctul lor de vedere este sa arate cu degetul.

Pe mine nu ma deranjeaza, pot sa fiu parte din statul vostru paralel daca va face sa va simtiti mai bine. Imi asum toata vina. Nu e in niciun fel vina voastra pentru dezbinarea romanilor din joc. Opozitia este cauza pentru care voi injurati de ani de zile si aveti o atitudine superior-zeflemitoare fata de oricine are o parere diferita de a voastra. Eu, zmeu si clonele lui trebuia sa va invatam pe voi cei 7 ani de acasa.

Nu spun ca toti de acolo sunt vina mea. Sunt si unii oameni pe care ii respect. Insa atunci cand timp de ani de zile accepta sa faca parte din grupul unor specimene care injura in mod constant alti oameni intr-un amarat de joc inseamna ca sustin tacit comportamentul acestora si nu sunt mai buni ca ei.

Dati in continuare vina pe opozitie pentru ceea ce se intampla. Sunt absolut sigur ca asta o sa rezolve lucrurile.