2,5 év eRepen

Day 4,260, 01:03 Published in Hungary Hungary by baramis
2,5 év eRepen

Tisztelt eRep játékosok!

Újra tollat, izé... billentyűzetet ragadtam és gondoltam, hogy ha sok késéssel is leírom 2,5 év után a saját játékbeli állásomat. Kis visszatekintés (valamiért nem látom az akkori szituációkat benne; snapshot nincs róla):
Arab Emírségek RW - Törökország
https://www.erepublik.com/hu/military/battlefield/156859
és
Görög RW - Magyarország
https://www.erepublik.com/hu/military/battlefield/156805

Úgy néz ki, hogy a cselekedeteim kivívták Magus79 Magus79 ellenszenvét.
Ha a reggeli AE-TUR RW csatát néztem, akkor volt 1 balek, aki nem tárgyalt és azt hitte övé a világ. Hát nem hoztam 2 medált, hogy biztos legyen? Mágucival közlöm, hogy ez nyilvános információ, mert bárkinek elérhető az eRepen.
De lehet ő nyomás alatt van:

Queen - Under Pressure (Remastered 2011)


A második felvonás a Görög RW - Magyar csata volt. Mindkét oldalon becsületesen beletoltam az ütéseket és lett 1-1 konkurensem, azaz versenytársam. Mindenikre ráírtam, hogy szeretném ezt elvinni. Görög vette a lapot és akkor sem bánkódott, amikor 3. helyre szorult. Megígértem neki a RW felét. A magyar nem tágított és azt hitte övé a világ. Hát nem. A görög (most már barátom) belátta, hogy esélytelen és lepasszolta, illetve zsebre vágta a jövedelem felét. A magyar maradt lukas zsebbel és ebben is zsebre dugott kézzel. Tanulság: beszélni kell, mert ha felmászol az eperfára elgázolhat a villamos, ugyanitt tilos benzint hegeszteni a pincében, mert rád eshet 1 fehér elefánt. Legközelebb nem nyúlok a görög haver medáljához, maximum elkérem a felét, hogy ne verjem le róla.


Status Quo "In The Army Now (2010)" (official video)

A harmadik felvonás Magus79 agymenése... Szerintem az is kellene neki, amiről lemaradt... Ez is nyilvános információ, hisz ott a falon.
Ezt már nem is akarom überelni, mert látom mindig kerül csontra kutya és látni, hogy melyek a vezető cikkek. Hát elég siralmas, de jó tudni, hogy mindig az a gyerek a hunyó, aki a legjobban sír. Felőlem lehet Mágus, Xer, Vadas, stb.

Na de lássuk a tényeket és a haladásom:
- kezdem érteni sokadik kongatagság után a játék szövevényeit
- DIV 4-es vagyok bár erőtlen karakter
- nemzeti rangom 468.
- erő 57,546.00 Háború Istene ***
- légierő Chief Master Sergeant **
Mindez nem nagy durranás, de 2,5 év alatt összehozni némi szorgalomnak és pár kedves játékban megismert jófej embernek köszönhető, ugyanis sohasem vettem pakkot.
Ugyanitt közölném a nagyérdeművel, hogy még soha nem váltottam századot, sem pártot.

eRep tisztelettel, baramis

Köszöntem az olvasást, szavazást, kommentet és feliratkozást, netán endorse-ot!