Opravdanje nakon 9.56 godina

Day 4,259, 11:33 Published in Croatia Croatia by lord lican

Dragi erepovci,
Po prvi puta pišem i obraćam se putem enovina, jer ispada da se moram opravdavati za određene stvari. Ovo što radim se kosi sa mojim motom šuti i radi jer ljudi koji me znaju i imaju za prijatelja znaju da se rijetko obraćam u pm, a kamoli na chetu i sl. Pa krenimo redom
1. Da ispričavam se igraču/igračici daria 1989 ( poslati ću joj po 10 golda kroz 3 dana u znak isprike. Opravdanje za ovaj čin: bitka je bila DO, u vlaku sam sa posla i moram ispaliti cijelu energiju prije rupa na području pruge. Znači ispalio sam kada je vlak krenuo. a poruke sam vidio nakon sat vremena kada sam došao na prvo mjesto gdje ima signala.Obično i stanem ( igrači koji su to vidjeli znaju da stanem na par tisuća od prvoga) kada vidim da neki novi igra
2. u 10 godina igranja, ma barem 1000 puta si mi izbijene medalje, ali ima par slučajeva kada sam i ja izbio medalju nekome. Da li sam ikome poslao poruku za medalju. Ne. Da li sam svoje frustracije iskazivao javno. Ne do sada. Slijedeći puta kada me netko upita za izbijanje medalje neće ići u block, nego pitam admina da li bitke imaju već određenom igrača koji će je dobiti.
3. Vama koji ste mi poslali hranu imam molbu, pošaljite mi još jer zbog Vaše odluke ( vi odlučujete na izborima) mi je holding već mjesec dana u blokadi. Prije godine dana sam iselio holding u čile zona central( da se maknem od Srba, Slovenaca i ostalih ugodnih susjeda i da ga mogu na miru razvijati), ali onda se dogovori ping-pong sa čileom. Dobro neću se ljutiti preselim u Argentinu, skršim 500 golda, da bi za cca 40-60 otpoćeo ping-pong sa Argetincima. aj dobro prebaciti ću još jedanput holding ovaj put u Urugvaj ( ima jednu pokrajinu u pinga je sa Brazilom. i što se dogodi. Krene ping-pong sa Urugvajem. Gdje bi ja trebao držati holding. Zar moram u Kerali tuči protiv DO da je Urugvaj izgubi i da mogu normalno raditi.
4. Poruka igraču Ikki di Phoenix. Nazivati nekoga bolesnim gadom s kojim prvi put komuniciraš je nepristojno i vrijeđa. Posudi ili pronađi negdje knjigu iz bon-tona. Poruke tipa od igrača Rabbit of Caerbannog su uredu pa se ugledaj na njega. No hard feelings
5. Za one koji se naljute na ovaj članak pa žele liječiti frustracije na bitci. Najviše štete radim i lovim air medalje ujutro od 3:00-4:00 u RL. Od 4:00-5:00 nema signala na pruzi dok idem na posao. Pa tko ima volju neka navali. Od ponedeljka do petka.
6. Sve blokirane ću odblokirati jer je vrijeme da krenem u novi ciklus na erepu. najdraža poruka mi je od igrača iz Albanije rankiranog prije pola godine na 5 mjestu u Albaniji. i vil distroj ju. Poruka njemu ako čitaš traj agen.
6. Drug rebelsy će me kao vrhovni komadant preseliti na otok da poradim na svojem radničkom samoupravljanju. Neka očekuje tjedan dana 3 šihtu na gradilištu otoka. Pruga gradi čovjeka čovjek gradi prugu. Hvala na avataru.

Smrt buržoazijskoj korupciji, sloboda radničkoj klasi.