Egy nagyon komoly Citizen Profile Bug

Day 4,259, 08:27 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos

A játékon belül megtekinthető az egyes játékosok karakterlapja. Itt van a szemléltetéshez egy nagyon rossz példa: https://www.erepublik.com/hu/citizen/profile/2Szubjektív megítélésem szerint az egyik leghasznosabb része a jobb fölső sarokban látható rész, mely a következő elemeket tartalmazza:


  • Blokkolás: Lövésem sincs ez mit jelent, tehát a gugli első találata alapján ,,Blokkolásnak vagy formázásnak nevezzük azt, amikor egy horgolt vagy kötött darabot méretre igazítunk. A kész munkát valamilyen módon benedvesítjük és formára igazítva megszárítjuk. A blokkolás arra is jó, hogy lehet vele változtatni az elkészült darabunk formáján, méretén is, de természetesen ez fonal függő is, illetve függ attól mennyire lazán vagy szorosan dolgoztunk.''

    Ez roppant érdekes, de ennek mi köze van az eRepublikhoz?

  • Barátnak jelölés/törlés: Itt lehet a jelöléssel az adott játékost a barátlistához rendelni. A törlést szintén nem teszteltem még. Várom a tippeket, hogy ez mire jó?!

  • Privát levél küldése: Ez a rész magáért beszél.

  • Visszaélés bejelentése: Ez majdnem olyan, mint a levelezés. Itt mondhatjuk el a kiszemelt játékosnak, hogy például ,,Ma átb@tak a benzinkúton. 5000 Ft-tal kevesebbet adott vissza az a *** kutas és csak otthon vettem észre!'' Totál értelmetlen funkció. Lazán kivehetnék a játékból...

  • Termék küldése: Mindenféle holmit küldhetünk át a játékosnak. A mai napig bugzik, mint állat. Nem lehet vele átpasszolni baszókát, baszóka alkatrészeket, sztingert és nyersanyagokat sem. Remélem, az y3k-val javítani fogják ezt is!

  • Pénz utalása: Nemzeti valuta és arany küldésére jó. Minél nagyobb összeget utal át a kedves játékos, annál nagyobb népszerűségre tehet szert. Az arany küldése limitált, kivéve ha a cél személy egy beszélő org.

  • Ajándék küldése: Díszdobozba csomagolt hasznos/haszontalan holmik születésnapra, esküvőre, Karácsonyra...De hogy miért is született ez a cikk? Ma sikerült szembesülnöm vele, hogy őt nem tudom barátnak jelölni. Ez felháborító! Alapvetően nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. Követelem, hogy őt barátnak tudjam jelölni! Szeretném, ha a kongresszus soron kívül szavazna erről a fontos kérdésről!
Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼