Raab Donat fenyegetései

Day 4,259, 06:17 Published in Hungary Hungary by Xer01

Tisztelt játékostársak!

A Megyer század és a Magyar Repülős Párt vezetői napok óta fenyegetik a magyar játékosokat, hogy szétverik az edző háborúikat, amiben fejlődni tud a közösségünk harci ereje. A mai napon Raab Donát játékos már odáig jutott, hogy egyenesen a CODE szövetség elleni COzásról szövöget terveket és a szövetséges országok gyarmataikról való kiütésével fenyegetőzik!Szeretném megkérni a Repülősök Pártját és a Megyer század tagjait, hogy határolódjanak el vezetőjüktől és a mindenkori magyar kormány által kiadott priok szerint üssenek!

Azért is fontos figyelni Raab Donát játékos fenyegetőzésére, mivel szemmel láthatóan kezd radikalizálódni. Nem régiben még csak személyemet fenyegette privát üzenetekben,
[img][/img]
[img][/img]


de most már az egész magyar közösség ellen tör. Úgy vélem ennek a mentalitásnak nincsen helye egy játékban és remélem, hogy a magyar kormány a közösség érdekében kidolgoz egy tervet, hogy megakadályozza ezen játékos pusztító tevékenységét.

Tisztelettel:

Xer

Frissítés:

"Weisz Manfred Huba to Xer01 | 8 minutes ago #86415701
Donat nem tagja a vezetosegnek akik a part oldalon ki vannak emelve azok a tagjai. Donat azert lepett ki mert nem ert egyet az iranyvonalal."

Ez úton kérek elnézést a Repülőst párttól, mivel helytelenül állítottam, hogy Donát tagja a pártjuknak, sőt egyik vezetője is annak. Információim elavultak voltak. Gondolom, mások nem kultiválták a pártban agresszív, fenyegető stílusát, ezért nem tetszett neki az irányvonal.