[HK] Hadügyi jelentés 07.19.

Day 4,258, 23:21 Published in Hungary Hungary by HadugyminiszteriumTisztelt Honfitársak!Az alábbiakban az aktuális hadügyi helyzetről nyújtunk tájékoztatást számotokra.

Mint az már olvashattátok a Magyar Közlöny legutóbbi kiadásában ( [MK] A gordiuszi csomó átvágása ), a horvát edző és taktikai háború megnyitása elől elgördítettük az akadályokat így az rövidesen meg fog kezdődni. Ez úton is kérnénk hogy aki érintett az elnök számára jelezze,részt kiván venni a költöztetési programban! Jelenleg éppen a szerbekkel játszadoznak, azt követően várható az indulása.

Ezzel párhuzamosan szövetségi egyeztetés után sikerült egy újabb hadszínteret nyitni a lengyelekkel annak érdekében, hogy a jelentős random leadott sebzésünk még inkább szétoszoljon és így az edzőháborúk koordinálása egyszerűbbé váljon, több játékos számárá váljon lehetségessé BH/SH medáloknak a megszerzése. Ezen háború ma, napváltáskor kezdődik egyik szlovákiai régiónk megtámadásával.
Szintén szeretnénk kérni, hogy az elnök felé az érintett cégesek jelezzék igényüket amennyiben a horvát cégesek számára kiirt programban részt szeretnének venni!

Két nappal ezelőtt az asteria erők összehangolt támadásával kipaterolták kínai szövetségesünket és edzőpartnerünket Kolumbiábol, ők hamarosan repülőre szállnak és az egyik régióban fognak landolni ismét. Erről olvashattok a [HK] A kínai TW és a random sebzés cikkben, sajnos ahhoz hogy sikerrel járjanak közös erővel kellett elrontani az azt megelőző köröket....szeretnénk ez úton is kérni mindenkit, olvassák a kiirt priókat és ha ELENGEDJÜK címkével van megadva egy csata akkor NE a mi oldalunkra dobják be, hanem olyan csatába ami NYERJÜK címkével van kiadva!

A [HK]Beköszönő és TW kisokos cikkben az akkor aktuális edzőcsaták elemezve lettek, jelenleg mindegyik pingpong módon történik, ennyi valtozas történt azóta. Ez azt jelenti hogy a támadó fél mindig veszít így a kezdeményezés oda vissza ugral egy körforgást létrehozva két terület/fél között.Üdvözlettel:

eMagyarország Kormánya