[ФОХ] ПРИЗНАЈЕМ ДА САМ БАЋКОВ МУЛТИ.

Day 4,258, 07:34 Published in Serbia Serbia by cytrus99 II

Драги моји читаоци,

И тако прођоше 6 дана од како је један од народних хероја пријавио мој профил администрацији. Шест дугих дана ја сам се буквално молио да се нешто деси, јер у таквом случају не бих нашао за себе повода да се поново региструјем у овој игри, па би је баталио и сачувао себи живце. Међутим, не, дивни админи су решили да је још рано да се извучем из ове мочваре менталних болесника и генијалних детектива, па су ме оставили у животу. Ништа, идемо даље дечки.

Шта то лупета овај лимун? "Шта се дешава?", поставиће питање неупућен човек.

Укратко речено, у протеклих недељу дана објавио сам два чланка, један о нашем Салету, и други, о штампи наше коцкасте браће. Драго ми је што је параноик Сале објавио да су моји чланци лимунада, и не планира више да на њих обраћа пажњу, тако да овај пут не очекујем да ће бити и трол ратова у коментарима.Мећутим, поред Салета, у вези ког правим темељно и дубоко истраживање за следећи чланак, постоји још један мохиканац који је тада улетео у коментаре. Очигледо живи у заблуди да је икоме уопште његово мишљење битно.

Знате, многи људи доживљавају и разумеју појам мултија веома пластично и плитко. Ја желим да дефиницију мултија мало проширим. Какви мултији постоје?

1. Технички. То је када направите неког великог или силног Душана, и онда у његово име спамујете и врбујете људе у странку. Чак сте толико безобразни, да покушавате да га прогурате у Конгрес како би могли много мобилније да саботирате рад владе.

2. Идеолошки. То је особа која нема свога става ни мишљења. Веома верна и спремна да жртвује својим именом и бламира себе да би сачувао образ свога господара пријатеља.

Управо Varvarin1976 у народу познат као барбара представља школски пример идеолошког мултија. Укратко, in iure, у питању је други човек, de facto, толико му штрче пертле из туђе гузице тако да је то немогуће замислити.

Интелектуалне способности барбаре му не дозвољавају да ступи у конструктивни дијалог са особом која је изнела аргументоване претензије према његовом господару, тако да, на скору руку му пада на памет идеја да ме прогласи за Баћков мулти.Без обзира на то, што је његов власник одлучио да се не прља неком тамо лимунадом, наш мохиканац је решио да настави форсирање своје канцерогене идеје.

После неког времена, одлучио сам да ступим у директан контакт са представником слабије развијене цивилизације, путем телеграм апликације:Након краћег дијалога, наш мохиканац је схавтио да је испао дебил, и одлуичио да се пребаци у рикверц. Када сам му дао до знања да сам већ увелико присутан на државном чату, добио сам обећање да у случају ако до понедељка не будем блокиран, он ће призанти да нисам мулти, и отворено се извинити.Ево господо, четвртак је. У штампи ништа, барабрин шаут пун неких глупости, празан дијалог. Дакле, поред тога што је поприлично приглуп, наш мохиканац је и страшно безобразан, без имало тестестерона и храбрости да призна своју грешку. Не могу рећи да поступа као женско, јер не желим да вређам слабији пол. Са чиме год да га упоредим, увредићу ту ствар са којом са га упоредио.Ово је шаут за мој чланак о коцкастој штампи, који је барабра коментарисао. Оно што желим да вам поручим је следеће:Набијем вас на Фројдов томпус, и лудог Салета, и безобразног барбару. Ја апсолутно немам потребе да се икоме искупљујем, нарочито не неким душевним болецницима. Оно што сам ја желео рећи јесте да сваки нормалан човек има способност да разликује добро и лоше. Ни један човек није ни добар ни лош. Ништа у животу није само црно или само бело (осим наравно Салетових шаховских фигурица), и свако има своје лоше стране и своје добре стране.Греота је што човек, који је био на функцији МОС-а, који треба бити пример начитане и образоване особе не разуме тако очигледне ствари. Џаба ЕТФ и џаба шах када је душа сиромашна, пуна мржње и подлости.

Управо зато, од сада, па на даље и у будуће су ова двојица за мене personаe non grata. Што се мене тиче, могу сутра целој еСрбији да купе BP и PP пакете, за мене ће во вијек и векова бити матора и безобразна олош. Oво моје мишљење не може ни Свети Петар да промени. Ствар је принципа, имам и ја неко своје достојанство.

Овим чланком сам налик блата са чизме скинуо барабру, и не планирам да одвојим више ни минут времена за њега, моји живци су за мене на првом месту. За Салета тек следи озбиљна прича.