[CP] Info från presidenten 17 juli

Day 4,257, 02:26 Published in Sweden North Korea by zzzingo


Hej alla,

Liten uppdatering kommer här 🙂


- Italien

Efter att vårt TW i Belgien fick avslutas pga determination valde vi att åka till Italien för TW. Till en början gick allt bra men rätt snart bestämde sig några av Italiens fiender i CODE-alliansen för att sätta stopp för alla träningskrig i Italien (förutom oss även Estland, Litauen, Japan och UAE). Först kom kineserna som fick chansen att visa upp sin bot-armé, de var inte enkla att kriga mot fick vi märka. Sedan anslöt även länder som Thailand och Turkiet för att snart helt ockupera Italien.

Lite fick vi kriga, men någon chans hade vi inte med tanke på att det var nattstrider mot starkare motståndare. Men bra kämpat alla. En AS gick tyvärr förlorad där, annars var det ingen jätteförlust för oss, förutom att vi tappade ett TW.


- Träningskrig

Vi gör lite ändringar i träningskrigen på hemmaplan nu:
- Rumänien kommer rotera runt i Gotland och Småland.
- Lettland kommer hålla Bohus och ping-ponga mot Götaland.
- Litauen kommer att pinga-ponga mot Skåne.
- Finland fortsätter som vanligt.

Inatt och imorgon behöver Lettland ockupera Götaland, vilket kommer hindra oss från att arbeta i våra företag där tillfälligt. Vi gör vad vi kan för att det ska bli så kortvarigt som möjligt (dvs ca 36 h).

- Läget i världen

Asteria blir just nu allt mer tillbakapressade. Deras nya medlem Italien är helt ockuperade. Deras största länder Serbien, Rumänien och Bulgarien står alla delvis ockuperade och har förlorat flera träningskrig. Frågan är om de kommer ha en chans, troligtvis krävs det att deras motståndare (CODE) gör samma misstag som de har gjort, det vill säga blir för bekväma och samarbetet mellan länderna försämras.


- Glöm ej hus

Påminner om hus igen. Priserna har dessutom gått ned lite, vilket är trevligt. Q1-hus ska alltid vara igång. Gärna också Q2. Dessa hus ger er betydligt mer energi ni kan använda. Dessutom gör det att ni kan arbeta fler gånger varje dag, så ni får betydligt mer lön.


- zzzingo 2019-07-17