Конкурс “Създай Своя Уникален Надпис”

Day 4,256, 22:57 Published in Bulgaria Bulgaria by Mo0nShad0w

Припомних си наскоро края на миналата календарна година, времето когато се регистрирах и започнах да играя еРепублик. Бях уцелил някакво умопомрачително(поне за мен тогава) време, в което се проведоха в рамките на няколко дена раздавания на хляб. Като нов играч това ми беше като “подарък от възвишения” или нещо подобно, понеже определено бях забравил за определено време какво е да се купува хляб. До няколко седмици след въпросните събития и моето регистриране започнах да влизам по-сериозно в играта и много бързо хляба вече ми беше “прекалено малко” за “новия” ми стил на игра.Сигурно се питате “Защо този разказва тази тъпа/скучна/идиотска/…. история?!?!?!?”. Причината е много проста драги ми читателю - понеже вече почти няма такива събития.
(Поздрави на Спартак за неговата инициатива)

Въпреки, че ми се иска да пробвам да правя такива раздавания, за момента нямам финансовата възможност да ги осъществя, затова се надявам нашите държавни и отрядни младежки програми да успяват да запълват тази празнина, която ми вади душата, докато съумея и аз да се включа.

Днес обаче пиша поради друга причина. Днес, въпреки че трябваше това да излезе още миналата седмица(ако ли не и по-рано), искам да дам малко тласък на нашата малко еБългария. Искам да възродя желанието за игра във всички вас. Искам да възродя желанието да създавате. Искам да възродя желанието да се състезавате. Искам да ви накарам да се борите.Днес е 17-ти Юли. Летния сезон е в своята сила и всичко около нас ври, кипи и си мисли за летни емоции и купони на морето, или на някое друго любимо място с любимата компания. Докато текат тези тежки седмици, в които повечето са все още на работа и чакат заветната отпуска да каже “Начало” и просто всичко сиво да придобие цвят, ние всички тук (едни малко, а други малко повече) продължаваме да губим времето си в тази игра наречена еРепублик. Затова нашата партия Нова България реши да нажежи допълнително лятната обстановка с един конкурс разчитащ на вашето творчество и креативност.

Обявявам началото на конкурс - “Създай Своя Уникален Надпис”

Цел на конкурса:
Да се нарисува/създаде картина или колаж от форми, фигури, предмети и/или същества, които събрани заедно да образуват дума. Целта, разбира се, е тази дума да бъде смислена, но също така и да бъде по някакъв начин свързана с играта. Като пример мога да ви дам да напишете името на играта, вашия псевдоним, името на отряда ви или нещо друго, което, както вече споменах, да бъде свързано по някакъв начин с еРепублик. Не е нужно изписването да бъде само от един и същ вид “предмети”. Ако вашата първа буква е примерно буквата “А”, която е създадена от преплитащи се дървета или клонки, това не ви ограничава да използвате само растения за вашата композиция. Можете да използвате абсолютно всичко, което ви харесва или което ви е под ръка. Можете да комбинирате различни стилове и различни способи. Целта ви е да създадете НАЙ-УНИКАЛНАТА творба и да вложите сърцето си в него.

Направете нещо красиво, направете нещо запомнящо се, направете нещо умопомрачително!

Период на участие:
Краен срок за изпращане на творбите е неделя 28-ми Юли 23:59 часът Българско време.

Условия за участие:
- Да сте еБългарски гражданин и да говорите свободно български език;
- Да успеете да ми изпратите вашата творба преди края на срока на конкурса;
- Да НЕ използвате нормални букви написани на ръка или напечатани в някой текстови редактор;

Награди за участниците:
След края на обявения срок ще се събере комисия от 5 до 7 души(в зависимост от количеството желаещи[пишете ми на лично, ако искате да се част]) и ще се изберат ШЕСТ победителя, които ще получат:
- Първо място -> 300 К7 танка + 15 000 К1 хляба + 6 000 К6 хляба
- Второ място -> 200 К7 танка + 10 000 К1 хляба + 4 000 К6 хляба
- Трето място -> 100 К7 танка + 5 000 К1 хляба + 2 000 К6 хляба
(Наградите са любезно предоставени от ELMO85 и AUDAN)
- Четвърто място -> 15 000 К1 хляба + 1 000 К6 хляба
- Пето място -> 10 000 К1 хляба + 1 000 К6 хляба
- Шесто място -> 5 000 К1 хляба + 1 000 К6 хляба
(Наградите са любезно предоставени от gamepoint. и AUDAN)

Допълнителни обяснения:
Участието в конкурса НЕ Е обвързано с абсолютно нищо освен с горепосочените условия. Право за участие имат ВСИЧКИ еГраждани на нашата еСтрана, които проявят желание и интерес. За нас няма значение партийната или отрядната принадлежност, няма значение какво сте казали или направили вчера, няма значение къде сте се били или колко сте произвели. Нашата цел и желание е да се забавляваме заедно. Конкурса е иницииран от партия Нова България, но с радост ще се радваме и други партии да се присъединят към нашата инициатива и да възродим желанието за игра в нашите играчи.

Оставам на вас, като творци, да решите как да ми изпратите вашите творби. Можете да поставите снимката качена в някой онлайн сайт като коментар под статията, да ми пишете лично в играта или в Телеграм(@Mo0n_Shad0w), можете да пуснете индивидуална статия и да напишете малко за своята творба, или някой друг способ или начин за споделяне. Избора оставям на вас.Ако политическия живот ви интересува или играта малко ви е доскучала, бих искал накратко да ви представя партия Нова България.

В партия Нова България всеки от вас може да намери един малък и задружен колектив, едно семейство. Искате да опитате от политическия живот в играта? Ние ще ви дадем този шанс, независимо дали сте на няколко месеца или вече от години играете и разбирате в детайли всички системи в играта. Ние сме винаги насреща и сме готови да изслушаме, да дадем съвет и дори да помогнем, с каквото можем. Имате идеи, но никой не ви изслушва? Заповядайте, пишете ни! Винаги сме давали и ще продължаваме да даваме всичко за нашата еСтрана и за нашия еНарод.

(Моля да извинете тази скромна хвалба)Като допълнение дори имаме съпартийци, които се впускат и помагат задкулисно, за да върви работата на правителството и военната организация по-гладко и по-лесно. Като една много малка извадка(извинявам се на всички неспоменати) искам да поздравя NO CARRIER с невероятна работа и помощ по скрипта и сайта за военните заповеди, и Meow47 за създаването на спомагащи ботове в Телеграм за улесняване на военното информиране там.

Ако политическия модул на еРепублик ви е интересен или просто искате да намерите ново и интересно място с невероятни хора, вратите на Нова България са винаги широко отворени за всички вас.

Добре дошли!
Нека да се забавляваме!Успех на всички участници в конкурса. С радост ще очаквам вашите творби.

Пожелавам на всички весело, щастливо, топло и невероятно лято! Наздраве!