[HK] A kínai TW és a random sebzés

Day 4,256, 17:28 Published in Hungary Hungary by HadugyminiszteriumTisztelt Honfitársak!


Szűk egy órával ezelőtt az asteria erők összehangolt támadása miatt zárult a kínai edzőháború. Szeretném itt befejezni ezt a mondatot de ahhoz hogy ezt végre tudják hajtani szükség volt az azt megelőző körökben bevitt nagy mennyiségű random sebzésre is, így a 12. légi kör által biztosított 22 pont ippen elég volt galád tervük végrehajtásához.Nem szeretnénk ujjal mutogatni senkire sem, ki vagy kik miatt alakult így és legfőképpen azért mert a legtöbben elfeledkeznek arról, hogy jelentős főt számláló eMagyar közösségünkben sok a kétkattos játékos aki csak belépés után az első csatába ami szembejön elüti az energiáját (magyar oldalon természetesen) vagy éppen egy rosszul beállított esetleg automatikusan beállt század DO miatt a napi 25 killt - meg még egy keveset - teszi valamelyik csata magyar oldalába. Ami - bár több embernek nem tetszik - nem mindig a megfelelő oldal.

Ezen "háborúk" kimenetele előre meg van adva mivel csupán azt a célt szolgálják hogy általuk mindkét fél erősödjön, a saját oldalán medálokat szerezzen ami mellé néhány gold dukál. Nem csak a nagy tankok profitálnak belőlük bár tény hogy ütőerejük miatt könnyebben megütik a BH szintet, viszon ha kellő számú csata fut akkor mivel az ő energiájuk is véges - és nem tudnak állandóan online lenni, - másnál fog csörögni ez a gold.

A kínai TW nemsokára folytatódni fog mert mint kiderült, a kínai fél roppant olcsón tud AS-sel visszarepülni. A továbbiakban kérlek titeket fordítsunk nagyobb figyelmet a megfelelő oldal kiválasztására, amennyiben eredeti régióinkat támadják az minden esetben TP-s csata azaz a magyar oldalra bármennyi sebzés elfér (hacsak nincs kiadva pl. szerb-roman felőli zárás miatt ellentétes prio) igy kérlek próbáljatok oda koncentrálni. Magasabb szintre lépve az országfalon kiadott priók alapján üthetjük el a felgyűlt energiát, de legtobbször azokat a csatákat felügyelik, nem szükséges utazni érte (hacsak nincs kiadva prió erre az országfalon).

Közös érdekünk, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok és se a légi se a földi erőknél szó ne érje a ház elejét, mi nem látjuk hogy bárki bármelyik csatába szándékosan a rossz oldalt választaná. DE amennyiben ezt tapasztalod, keress bátran meg bárkit a kormányból és intézkedunk! A továbbiakban a címben is említett random sebzések csökkentése érdekében próbálni fogunk minél több csatára figyelmet fordítani és felhívni azon játékosok figyelmét a fentebb taglaltakra akik nem megfelelő oldalon ütnek.

További részleteket a [HK]Beköszönő és TW kisokos-ban találhatsz!

eMagyarország Kormánya