ШТА ЋЕТЕ КАДА ВАМ НЕСТАНУ ПАРЕ, А НАМА ОСТАНЕ ИНАТ

Day 4,256, 10:22 Published in Serbia Serbia by Vojvoda1389

Ситуација у еСрбији је свакако мимо рутине коју су млађи играчи искључиво окусили, и поново се дешава напад на еСрбију, где се наши непријатељи константно хвале да смо поражени, али где смо ту ми у ствари ?

1. чињеница јесте, да смо предуго били толико јаки да ова ситуација еСрбије прија и савезницима јер смо у нашем заносу снаге неретко заборављали на друге. Данас су се удружили Хрвати, Турци, Чилеанци, Аргентинци, Албанци, Севернокореанци, и Милогорци, и сви заједно напали еСрбију. Да одмах напоменем и да су нас сви напали са искључиво средствима добијеним из виртуалнг света не би се добро провели.


2. чињеница, јесте да смо раније били велики савезник и Аргентине а затим и Чилеа и да је велики пораз за нас, не то што губимо битке на начин на који их губимо, већ је то јер нисмо сачували односе са њима, то треба да нам буде пример да чувамо односе са Мађарима и Румунима иако се та ситуација закомпликовала раније. Посебна напомена јесу милогорци чије понашање треба санкционисати и првом приликом заувек ослободити еЦрну Гору и вратити је еСрбији.


3. Чињеница која ми је врло симпатична и помало драга јесте та, да ово није победа снага држава које су нас напале, која је неминовно велика, већ је та да Хрвати плаћају огромне суме РЛ новца како би и поред толиких савезника успели да нас победе. Е па овако, драго ми је да троше свој новац и дају га власницима ове игре како би нас привидно поразили. Драго ми је да тај новац не иде у њихову државу већ у другу само са циљем да поразе Србију. Драго ми је да смо ми заслужни да им толике паре избијамо из џепа. ТАКО ДА СЕ ПИТАМ, КО ЗАПОРАВО ПОБЕЂУЈЕ ?


4. чињеница, колико год ми били несложни и тражили кривце међу собом, колико год имали метод да комшији цркне крава, и колико год сами себи били највећи непријатељи, кад је стани пани, тада нема сложнијег од Срба. И оно најважније, имамо ИНАТ, а тај ИНАТ и наша СНАГА, трају дуже него ваш РЛ новац који улажете да нас поразите. И за крај имам питање за све непријатеље еСрбије, ШТА ЋЕТЕ КАДА ВАМ НЕСТАНУ ПАРЕ, А НАМА ОСТАНЕ ИНАТ.

СПРЕМТ'Е СЕ СПРЕМТ'Е КРАЈ ВАМ ЈЕ БЛИЗУ