[MK] A gordiuszi csomó átvágása

Day 4,255, 08:21 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt Polgárok!


Mint az a választási cikkemben is szerepelt, egy régi, komoly feszültséget generáló helyzet lezárására tettem ígéretet a horvát területeken levő céges játékosok más régióba való irányításával és ezáltal lehetővé téve azt, hogy ők gond nélkül és magas bónuszokkal termelhessenek akkor is amikor a horvát féllel hadműveletek zajlanak. Ezen ígéret beváltásaképpen az alábbiakban részletezném a terv végrehajtásának a részleteit mivel a török féltől végre megkaptuk a saját régióikra vonatkozó összefoglalót.

A jelenleg Horvátország eredeti regióin, azon holdingokban levő illetve magyar AP-val rendelkező Játékosok által birtokolt cégek elköltöztetésére a Kormány egyszeri és nem visszatérő ajánlatot tesz, amelyekben a Játékos manageri munkát végez. Az ajánlat időtartama az ajánlat közzétételétől számított 1 hét, de annak érdekében hogy mindenki számára egyértelmű legyen miszerint ezekben a fentebb emlitett cégekben magyar AP-vel a manageri munka elérhetetlen lesz, az ajánlat közzétételétől szamitott 4. napon a hadügyi műveletek meg fognak kezdődni.


A Kormány nem ad meg kötelezően választandó célrégiót, csupán a jelenleg rendelkezésére álló adatok és szövetségi berendezkedés alapján javaslatot tesz illetve kiköti hogy ellenséges országba való költöztetéshez nem nyújt támogatást a Játékos számára.

A Kormány által a Játékos számára javasolt régióba való költözés esetén a jelenlegi Kormány vállalja, hogy azon országgal amelyhez a régió eredetileg tartozik nem kezd hadügyi műveletekbe viszont fenntartja a jogot hogy vis maior eseteken a lehető legrövidebb ideig ilyenre sor kerüljön.

A Játékos számára a költöztetés kivitelezéséhez a célrégióban holdinggal kell rendelkezni, ennek költségét a Játékos fedezi de külön kérésre lehetséges ezen költség átvállalása a Kormány részéről. A Kormány vállalja hogy a költöztetés költségét a Játékos számára a javasolt régióba való költözés esetén megtéríti amennyiben a Játékos az elötte-utána állapotot rögzíti és elszámolást ad a felmerülő költségekről.

A Kormány által a Játékos számára javasolt régió: Törökország, Marmara.
Marmara régió a sztenderd termelő régiójuk mivel vas alumínium és olaj is található ott de rendkivül ritkán átmenő forgalomra használják, ilyen utoljára 24 nappal ezelőtt történt. Amennyiben olyan ország halad át amivel nem állunk hadban, abban az esetben a manageri munkát ez nem érinti.

A Kormány azon játékosokkal már felvette a kapcsolatot akik tudomásunk szerint érintettek a dologban, de arra kérünk mindenkit aki nem kapott megkeresést, ne kommentben hanem privát uzenetben jelezze számomra az igényét.


Reméljük, hogy végre feloldunk egy ellentétet. Reméljük hogy ezen lépéssel mindkét fél elégedett lesz mert jelenleg az ország a polgárháború küszöbén áll a játékbeli ellentétek miatt és ráadásul úgy hogy mindkét fél csak és kizárólag a saját igazát keresi viszont kompromisszumokra nem hajlandó.eMagyarország Kormányának nevében

wwenigma
elnök, eMagyarország