Тренутно стање

Day 4,254, 07:34 Published in Serbia Serbia by Stefan Mauzer

Овај чланак је требао да иде са орга Министарства одбране, али тамо би ваљало озбиљнију анализу направити, овде ћу само дати кратак преглед.Већина цивила у еСрбији се пита исто што и овај један који је написао овај чланак, и по мом мишљењу сублимирао цео проблем у 6 питања:

1. Шта се дешава са нашим односима са савезницима ?
2. Ко су нам непријатељи сада ?
3. Зашто нисмо способни да предвидимо овакве ситуације ?
4. Где су нам пријатељи ?
5. Шта нам је чинити ?
6. Ко за ово треба да одговора ?

Ево и одговора:

1. Савези и савезници скоро да и не постоје више. Све се свело на ударање за ТруеПатриот медаљу, то и сам видиш по томе што се више не потписују МПП (МутуалПротектионПакт) него свако рока за себе. Међусобно се помажемо са Румунима, Бугарима и Македонцима али то је занемарљиво у односу на то како је било пре.
2. Непријатељи су нам Хрвати, Турци и Грци (остали нису битни јер ове 3 земље праве 95% штете против нас).
3. Способни смо, једноставно нема начина да их избегнемо (осим кад не би и ми нашли неког да уложи неколико хиљада евра у игру, као што нпр Хрвати имају).
4. Одговор на ово питање је под бројем 1.
5. Најтеже питање на које већина нас има различите одговоре. Двокликери као што си ти су за борбу, проблем је само што је немогуће победити јер противник има неограничену штету због новца који улаже овде. Ја сам мишљења да не треба кукати, жалити се и упирати прстом у неког и окривљивати (јер то непријатељ баш и хоће), него лепо сачекати док им понестане кеша и онда покушати ослобођење - покушао сам да упростим што је више могуће. Нико нас не тера да се логујемо овде, самим тим што смо ту прихватамо и правила игре које намеће Платон.
6. Админи, јер су увођењем пакета у потпуности пореметили баланс игре. Од самог почетка ерепублика постојао је начин да се за прави новац купи победа. Али је бројност могла да надмаши новац, то смо ми радили. Сад не постоји шанса, јер немамо више ни бројност ко пре, а и да имамо не би могли да се носимо с пакеташима са супротне стране.

Ако ипак мислите да је проблем само до нас, баците поглед на мапу - на Румунију, Бугарску и Северну Македонију - уопштено гледано имамо 3-4х више играча од непријатеља а газе нас свуда, и то 1 на 1.У суштини, игра је скроз упропашћена и нема више смисла никаквог, али док раде сервери и ми ћемо бити ту!
Живела еСрбија!

Министар одбране еСрбије

Stefan Mauzer