Din Magariile eRepublikului - iesiri din BNR

Day 4,254, 04:22 Published in Romania Romania by zmeuNY

.
Pe langa faptul ca donatiile din Visterie au devenit deja banale, aproape ca nimeni nu le mai tine contul. Cu ajutorul clonarilor din Congres si din partidele care sunt sub takeover aceste legi sunt declansate zilnic. Pentru cine nu stie, linkul catre legile de donatii date cu japca este --> AICI

Subiectul de astazi se axeaza pe o MARE MAGARIE nascocita de aceiasi jucatori. Stim ca de-a lungul anilor s-au folosit tot felul de tertipuri pentru a scoate banii din visterie de catre acesti borfasi, ba prin diferite programe, ba prin donatii pe la GN, ba prin decont damage, direct pe cont, si multe alte artificii.

Cu banii sustrasi, acesti manglitori isi cumpara packuri pe conturile pe care joaca, apoi farmeaza medaliile la diviziile mici. Ii veti vedea probabil prin comentarii cu packurile pe conturi, cum fac pe virginii si cum deviaza de la subiect.

Cea mai noua MAGARIE este decontarea damage la AIR BATTLES. Un lucru care nu a fost mentionat nicaieri in mod oficial. Bineinteles, doar cativa hotomani au voie sa deconteze si sa stie de acest program. Nota bene, nici macar nu exista data cand banii sunt transferati pe respectivele conturi. Evident, avem de aface cu aceleasi conturi, ale acelorasi clonari care au ingropat eRomania.

Linkul catre tabelul BNR, tabul "decont AIR", al doilea sheet de jos - este aici

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M_O0JxwGg8yQ5jj1-VTipPIXzZchKdS6yp5KvUVbVSY/edit?pli=1#gid=2034523641