[MK] Beköszönő 2019. július

Day 4,249, 09:30 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Kedves eMagyarok!


A mai a harmadik napja annak, hogy a választásokon a szavazatok ellenőrzése után eMagyarország új elnöke megválasztásra került személyemben július hónapra és a kinevezett miniszterek munkába álltak míg a korábbiak leköszöntek. Első elnöki ciklusom kezdetén sok segítséget kaptam az elmúlt szűk 3 napban amit alig győzök feldolgozni, egyelőre annyit mondanék hogy teljes embert, IRL idő-átcsoportosítást és szervezést igényel ha valaki tisztességesen szeretné végigvinni az ilyenkor - reményei szerint - elötte álló hónapot. 🙂

Ezúton szeretném megköszönni a rám leadott szavazatokat és a belém fektetett bizalmatokat, legjobb tudásom, legjobb tudásunk szerint igyekszünk ennek a szellemében eljárni így 2019 júliusában.


Az elnök munkáját a következő kabinet segíti:

Miniszterelnök: szemi
Hadügyminiszter: Dacicus Maximus
Külügyminiszter: vidi555 (segédként OriginalPringles)
Szocmin: goobee
Gazdmin: Galvinus Hamptitus / T0RONY
Oktmin: Huba


A könnyebb elérhetőség érdekében az alábbiakban találjátok a miniszteri le és beköszönőket:

GM - zárás / nyitás
HM - leköszönő / beköszönő / haderőreform
KM - le és beköszönő


A ciklusra tervezett intézkedések az elnökválasztási indulásról szóló cikkem óta nem változtak, a választásokon szerzett felhatalmazásotokkal már neki is fogtunk megvalósítani őket. Kérlek titeket, hogy amennyiben építő jellegű hozzászólásotok, észrevételetek vagy ötletetek lenne, ne habozzatok felkeresni akár személyesen akár a Telegram-on, ahol az erephun csatornán várunk minden kedves eMagyar polgárt! Az alábbi linkre kattintva tudtok csatlakozni: erephun telegram chat link.

Mindenkinek nyugalmas hónapot kívánok! 🙂


wwenigma
elnök, eMagyarország